Emoții incredibile trăite de Ovidiu Popescu. Jucătorul de la FCSB a recunoscut tot: „M-a anunțat soția. Nu-mi venea să cred!”

Marian Cărăvan / 21.03.2021, 19:31
Emoții incredibile trăite de Ovidiu Popescu. Jucătorul de la FCSB a recunoscut tot: „M-a anunțat soția. Nu-mi venea să cred!”

Ovidiu Popescu, om de bază în defensiva FCSB, l-a convins pe Mirel Rădoi că merită să fie convocat la echipa națională. Fotbalistul roș-albaștrilor se află în fața unei premiere din cariera sa. Emoții incredibile trăite de Ovidiu Popescu. Jucătorul a recunoscut tot.

Emoții incredibile trăite de Ovidiu Popescu

Ovidiu Popescu a fost convocat în premieră la echipa națională. Fotbalistul de la FCSB a avut evoluții care l-au convins pe selecționerul Mirel Rădoi. Deși era un obișnuit al postului de mijlocaș central, Ovidiu Popescu a primit sarcini în defensiva FCSB. La echipa antrenată de Toni Petrea, reșițeanul a jucat fundaș dreapta, stoper, fundaș stânga, inter, închizător și chiar extremă dreapta. Fotbalistul roș-albaștrilor a primit cu emoție convocarea la echipa națională. Emoții incredibile trăite de Ovidiu Popescu. Jucătorul de la FCSB a recunoscut tot.

Este o onoare să fiu convocat, o mândrie pentru mine să îmbrac tricoul României. A trecut mult timp de la ultima convocare, pe care am avut-o la tineret. Soția m-a anunțat, eu eram în drum spre antrenament, apoi mi-am sunat părinții. Toți sunt foarte mândri de mine”, a declarat Ovidiu Popescu, pentru FRF TV.

Născut la 27 februarie 1994, la Reșița, Ovidiu Popescu are o cotă de piață de 650.000 de euro. Mai are contract cu FCSB până la data de 30 iunie 2022.

Emotii incredibile traite de Ovidiu Popescu. Jucatorul de la FCSB a recunoscut tot
Emotii incredibile traite de Ovidiu Popescu. Jucatorul de la FCSB a recunoscut tot

Lotul convocat de Mirel Rădoi pentru meciurile din luna martie

PORTARI: Florin Niță (Sparta Praga/Cehia, 2/0), David Lazar (Astra, 1/0), Florin Iacob (UTA Arad 0/0);

FUNDAȘI: Vasile Mogoș (Chievo Verona/Italia, 3/0), Ionuț Nedelcearu (AEK Atena/Grecia, 13/2), Alin Toșca (Gaziantep F.K./Turcia, 23/0), Vlad Chiricheș (Sassuolo/Italia, 59/0), Andrei Burcă (CFR Cluj 4/0), Mario Camora (CFR Cluj 2/0), Ovidiu Popescu (FCSB, 0/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova 17/0);

MIJLOCAȘI: Răzvan Marin (Cagliari/Italia, 25/2), Alexandru Crețu (NK Maribor/Slovenia, 4/0), Nicolae Stanciu (Slavia Praga/Cehia, 42/10), Ianis Hagi (Glasgow Rangers/Scoția, 14/0), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K./Turcia, 44/6), Erik Bicfalvi (FC Ural/Rusia, 6/1), Valentin Mihăilă (Parma/Italia, 0/0), Dennis Man (Parma/Italia, 6/1), Florin Tănase (FCSB, 5/0), Florinel Coman (FCSB, 4/0), Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova, 10/0);

ATACANȚI: Claudiu Keșeru (Ludogoreț/Bulgaria, 40/13), George Pușcaș (Reading/Anglia, 20/8).

Alți 5 fotbaliști se află pe lista de rezervă, staff-ul echipei naționale urmând a apela la aceștia în cazul unei indisponibilități:

Cristian Manea (CFR Cluj, 10/1), Adrian Păun (CFR Cluj, 0/0), Alexandru Mateiu (Universitatea Craiova, 1/0), Andrei Ivan (Universitatea Craiova, 7/0), Valentin Cojocaru (Viitorul, 0/0)

România va avea următorul program în luna martie:

– 25 martie: România – Macedonia de Nord, ora 21:45 (Arena Națională)
– 28 martie: România – Germania, ora 21:45 (Arena Națională)
– 31 martie: Armenia – România, ora 19:00.

Meciurile vor fi transmise de PRO TV și contează pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2022, găzduit de Qatar. România se mai află în grupă cu Islanda și Liechtenstein. Doar ocupanta primului loc se va califica direct la turneul final, în timp ce locul secund poate duce la baraj.