Show marca Budescu cu „țintă” spre Mirel Rădoi și Nicolae Dică. Cum s-a filmat mijlocașul lui Damac

Mihai Rosoiu / 20.03.2021, 21:41
Show marca Budescu cu „țintă” spre Mirel Rădoi și Nicolae Dică. Cum s-a filmat mijlocașul lui Damac

Mirel Rădoi nu l-a convocat pe Constantin Budescu (32 ani) pentru prima acțiune a echipei naționale a României din 2021. Jucătorul îi răspunde lui Nicolae Dică după insinuările „secundului” referitoare la forma sa fizică. Urmăritorii fotbalistului au asistat la un show marca Budescu cu „țintă” spre Mirel Rădoi și Nicolae Dică.

De curând, fostul component al Astrei sau al celor de la FCSB a postat un filmuleț neobișnuit pe contul său de Instagram. Filmarea lui Budi a fost interpretată ca fiind un mesaj direct pentru selecționerul României.

Show marca Budescu cu „țintă” spre Mirel Rădoi și Nicolae Dică

Pe contul său de Instagram, mijlocașul a vrut să le dovedească celor care-l contestă că se află într-o formă fizică de invidiat. Imortalizat de unul dintre  componenții staff-ului tehnic, Budescu face o serie de flotări impresionantă.

După ce a aflat că nu este pe lista lui Mirel Rădoi pentru „tripla” cu Macedonia de Nord, Germania și Armenia, Constantin Budescu a reacționat aproape instantaneu. Mijlocașul a dezvăluit că nu se aștepta ca selecționerul să-l sară din schema pentru aceste acțiuni.

Despre kilograme, nu ştiu ce să zic. Acum am văzut şi eu. Când eram la Astra, chiar mă uit acum la cântar… Faţă de Astra, am 3,6 kilograme mai puţin. Deci, nu cred că asta a fost problema. Când eram la Astra, eram la echipa naţională, iar după acest transfer, nu. Şi am 3,6 kilograme mai puţin. Deci, este o prostie ce s-a spus! Nu cred că are relevanţă”, a spus Constantin Budescu pentru as.ro.

Dică a aprins „fitilul”

Cel care a deschis subiectul a fost Nicolae Dică, antrenorul secund al naționalei de seniori. Ajutorul lui Mirel Rădoi i-a transmis lui Constantin Budescu că motivul deciziei de a nu-l selecționa din cauza formei fizice:

Noi avem o regulă. Când un jucător are 2 kg peste, noi nu îl chemăm. Noi avem regula asta la echipa naţională şi nu ne interesează. E decizia noastră. Când vii la echipa naţională contează mult cum joci, cum te antrenezi, ce randament dai.. Poate la echipa ta eşti cel mai bun, dar contează doar ce faci la naţională. Pe urmă ne uităm ce variante mai avem pe postul respectiv şi după alegem”, a spus Nicolae Dică la Telekomsport.

România va avea următorul program în luna martie:

– 25 martie: România – Macedonia de Nord, ora 21:45 (Arena Națională)

– 28 martie: România – Germania, ora 21:45 (Arena Națională)

– 31 martie: Armenia – România, ora 19:00.

Meciurile vor fi transmise de PRO TV și contează pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2022, găzduit de Qatar. România se mai află în grupă cu Islanda și Lichtenstein. Doar ocupanta primului loc se va califica direct la turneul final, în timp ce locul secund poate duce la baraj.