Emoții mari pentru Kun Aguero. Argentinianul este în pericol să nu mai poată juca fotbal

Bordei Radu / 31.10.2021, 14:33
Emoții mari pentru Kun Aguero. Argentinianul este în pericol să nu mai poată juca fotbal

Fanii Barcelonei au avut emoții mari pentru Kun Aguero, în timpul partidei cu Alaves. Barcelona nu scapă de probleme, indiferent de ceea ce face. Prima partidă, după îndepărtarea lui Ronald Koeman, nu a adus mari schimbări în jocul catalanilor. Rezultatul nu a fost unul pozitiv, s-a terminat doar 1 la 1.

Dar nimănui nu i-a stat gândul la meci. Toată lumea se întreba ce a pățit Kun Aguero. Atacantul de 33 de ani a părăsit terenul, după o jumătate de oră. Meciul a fost întrerupt câteva minute, după ce argentinianul a acuzat probleme de respirație și a primit îngrijiri medicale.

Emoții mari pentru Kun Aguero. Va face investigații amănunțite ca să vadă dacă sunt probleme cu inima

Momentul când Aguero s-a întins pe teren, a amintit de episodul șocant de la Euro, cu Christian Eriksen. Din fericire, atacantul de 33 de ani nu a trecut prina cele clipe de gforază. Aguero a fost conștient mereu, dar a acuzat probleme cu respirația. S-a ținut de piept și a fost schimbat imediat. Din fericire, fotbalistul și-a revenit, dar a fost trimis la spital pentru analize.

Se pare că atacantul argentinian a suferit un episod de tahicardie, o problemă care duce la accelerarea bătăilor inimii. Presa iberică anunță că fotbalistul și-a petrecut noaptea la spital, sub atenta supraveghere a medicilor. Pentru Aguero vor urma mai multe investigații și analize. Clubul așteaptă să vadă dacă fotbalistul are probleme mai grave. Până când se va afla cauza, acesta nu va mai intra pe teren.

Criza se adâncește la Barcelona. Catalanii sunt departe de primul loc

Sezonul acesta se anunță unul de suferință pentru Barcelona. Catalanii se află pe 9, la 8 puncte de primul loc. Ceea ce s-a întâmplat cu Aguero a adăugat încă un motiv de îngrijorare. Suporterii sunt bucuroși că echipa a scăpat de Koeman, un antrenor care nu mai corespundea. Tactica olandezului nu funcționa, dar acum este așteptat Xavi. Fostul căpitan este văzut drept singurul om capabil să îndrepte situația. Altfel, Barcelona va avea probleme să prindă și un loc de Liga Campionilor.

De când a plecat în Qatar am spus că o va antrena pe Barca. Ceea ce nu știu este când se va întâmpla asta. Informațiile pe care le avem sunt bune. Cu Xavi vorbesc încă de când aveam campania electorală și nu s-a ‘rupt’ niciodată contractul. Sunt conversații private, între prieteni. Am referințe foarte bune de la persoane pregătite, care îl cunosc mai bine decât mine. În urmă cu câteva luni, când i s-a oferit încredere lui Koeman, eu vorbeam cu Xavi, a declarat Joan Laporta