Emoții teribile pentru Emma Răducanu după ce s-a întâlnit cu Simona Halep. Ce i-a spus sfertfinalista de la US Open jucătoarei noastre

Olteanu Ștefan 08.09.2021, 15:40

Emma Răducanu s-a întâlnit cu Simona Halep la US Open și a fost copleșită de emoții. Revalația momentului din tenisul feminin a povestit cum a decurs clipa în care cele două s-au intersectat și a avut doar cuvinte frumoase la adresa Simonei. Emma Răducanu este încă prezentă în Grand Slam-ul de la New York. Ea va evolua în sferturi cu Belinda Bencic, astăzi, de la ora 19:00.

Emma Răducanu, copleșită de emoții în fața Simonei Halep

Emma Răducanu este o stea în devenire a tenisului feminin, însă cu toate acestea a fost copleșită de emoții în fața Simonei Halep. Cele două s-au întâlnit cu ocazia Grand Slam-ului US Open, iar britanica de 18 ani a salutat-o pe Halep. Momentul a fost unul grozav, totul fiind dezvăluit chiar de Emma.
Mai mult, jucătoarea cu origini române a dezvăluit că are doi idoli în tenisul feminin:

Simona Halep și Li Na (n.r. – sunt idolii ei). Este aboslut minunat să o văd aici pe Simona. Chiar i-am spus ‘bună’, este o experiență grozavă!”, a spus Emma în exclusivitate pentru Eurosport.

Emma e impresionată de modul în care Simona Halep se luptă pe teren:

Îi admir deplasarea din teren și modul în care luptă. Ea a câștigat Wimbledon și a spus că nu se aștepta să reușească asta, dar a arătat că dacă îți pui mintea și inima la lucru, poți să atingi tot ceea ce îți propui”, spunea Emma Răducanu, într-un interviu acordat pentru inews.co.uk.

El este fotbalistul căruia Emma Răducanu i-a mulțumit în mod public. Vedeta lui Machester United, sprijinul româncei.

Emma Răducanu și Simona Halep se cunosc de mulți ani

Simona Halep este una dintre jucătoarele de tenis care știe cum să își țină adversarele aproape, iar declarațiile Emmei Răducanu dovedesc acest lucru.
În urmă cu două luni, Simona o felicita pe Emma cu ocazia parcursului fantastic al britanicei de la Wimbledon, atunci când a ajuns până în optimi. Halep a postat un mesaj pe rețelele de socializare, însoțit de o poză cu totul specială. O fotografie cu ea și cu Emma Răducanu, care a fost făcută în urmă cu 7 ani. La acea vreme, Emma Răducanu avea doar 11 ani:

Timpul zboară. Felicitări pentru performanța minunată de la Wimbledon, Emma Răducanu.”, a scris Simona Halep, în iulie, pe Instagram.

Fotografie de acum 7 ani cu Simona Halep și Emma Răducanu
Fotografie de acum 7 ani cu Simona Halep și Emma Răducanu

Pătrundere spectaculoasă în TOP 100 WTA

Emma Răducanu va pătrunde în premieră în Top 100 WTA după evoluția spectaculoasă de la US Open 2021. Înaintea turneului, ea ocupa locul 150 în clasament.
Calificată în sferturile de finală ale Grand Slam-ului de la Flushing Meadows, britanica de origine română și-a asigurat 430 de puncte WTA și va face un salt de cel puțin 76 de locuri! În acest context, în clasamentul LIVE ea ocupă deja locul 74 WTA, cu 1001 puncte.

Dacă se va impune și cu Belinda Bencic și va obține calificarea în semifinale, Emma Răducanu se va apropia de TOP 50 WTA. De asemenea, un succes la US Open i-ar face loc în primele 30 de jucătoare ale lumii.

Urmăriți Playsport.ro și pe