Episodul de la Mioveni îl va urmări pe Deian Sorescu toată viața. Ce a spus fotbalistul lui Dinamo despre momentul în care a fost dezbrăcat de suporteri

Gabriel-Alexandru Ioniță / 15.01.2022, 22:29
Episodul de la Mioveni îl va urmări pe Deian Sorescu toată viața. Ce a spus fotbalistul lui Dinamo despre momentul în care a fost dezbrăcat de suporteri

Deian Sorescu a fost în centrul unui scandal monstru după meciul pierdut de Dinamo la Mioveni în finalul anului trecut. Atunci au făcut înconjurul lumii imaginile în care fotbalistul de 24 de ani a fost dezbrăcat de tricoul de joc de către suporterii formației din Ștefan cel Mare.

Deian Sorescu a rămas marcat după ce a fost dezbrăcat de fanii lui Dinamo la Mioveni

În mod evident, fostul căpitan al „câinilor” nu avea cum să treacă peste acest eveniment mai mult decât neplăcut într-un timp atât de scurt. El a recunoscut după egalul reușit de Dinamo în deplasare cu Farul, scor 2-2 într-un meci amical, că nu a uitat acel moment.

Cu toate acestea, Sorescu este conștient de faptul că acei fani nu îi reprezintă pe toți dinamoviștii. El a dat asigurări că este în continuare concentrat sută la sută la ce se întâmplă la Dinamo și că nu își dorește să plece, în ciuda numeroaselor zvonuri apărute în ultima perioadă în acest sens.

Nu e nimic special cu mine. Sunt același băiat pe care lumea îl știe. Nu sunt schimbat, nu am mofturi, nu am pretenții. Sunt același băiat care am fost de la început la Dinamo. Nu am trecut peste acele evenimente (n.r. de la finalul partidei cu CS Mioveni), voi ține minte, dar nu toți sunt la fel. Voi lupta pentru colegi, pentru staff și pentru oamenii care iubesc cu adevărat acest club.

Mă bucur că ne susțin și la meciuri amicale. Știu că sunt foarte mulți fani înfocați, sunt foarte mulți fani care își dau ultimii bani pentru acest club. Sunt conștient. Le apreciem gestul. Noi vom da sută la sută în continuare. Nu vreau să vorbesc după un singur meci. Începe campionatul. Orice meci va fi ca o finală. Am mai trecut prin asemenea momente. Vom lupta până la ultima șansă.

Am un contract cu Dinamo. Voi da sută la sută până în ultima mea zi aici și voi îmbrăca tricoul cu mândrie. Când nu voi mai fi aici, banii luați pe mine sau pe oricare alt jucător din echipă ne vor ajuta pentru că știți situația financiară cum este. Ne-au ajutat suporterii, dar trebuie venituri și din altă parte.

„Nu a fost niciodată dorința mea să plec”

Am avut o discuție cu domnul Mureșan, cu antrenorii și cu toți din staff. Le-am spus punctul meu de vedere, că nu îmi doresc să plec, nu a fost niciodată dorința mea. Îmi doresc să ajung la un nivel mult mai înalt, dar voi da sută la sută până în ultima mea zi. Nu vreau să vorbesc despre plecare, vreau să vorbesc despre prezent”, a declarat Deian Sorescu după meciul amical de la Ovidiu.

EXCLUSIV. Conducerea tergiversează transferul lui Sorescu! ”Dinamo are pe masă două oferte bune, dar cere mai mult!”. Pică din nou afacerea?