Eric de Oliveira, mesaj emoționant de pe patul de spital: „Sunteți cei mai tari”

Octavian Vasilescu / 09.06.2022, 19:24
Eric de Oliveira, mesaj emoționant de pe patul de spital: „Sunteți cei mai tari”

Eric de Oliveira (36 de ani) se află în afara oricărui pericol acum. Brazilianul a transmis un mesaj public, după ce a fost asaltat cu mesaje referitoare la starea sa.

Celebrul Eric a fost transportat de urgență la spitalul din Târgu Mureș, miercuri, 8 iunie, după ce a suferit un blocaj renal. Brazilianul a transmis un mesaj prin intermediul paginii sale de Facebook.

Eric de Oliveira, mesaj de pe patul de spital

Întreaga țară a fost gândul la Eric în cursul serii de miercuri, iar acest lucru l-a impresionat pe cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1.

Mulțumesc frumos pentru sutele de mesaje primite! Sunt bine, nu pot vorbi la telefon, însă văd tot sprinjinul acordat din partea Familiei, prieteni și fani! Sunteți cei mai tari!

P.S. Și aici port brățară… dar nu de căpitan 🙂

O sa revin mai tare ca înainte, o să vedeți!!”, a transmis Eric de Oliveira.

Eric a fost operat de urgență, dar acum se află în afara oricărui pericol.

Conform MedLife, angiografia este „un test de imagistică care utilizează raze X pentru a vizualiza vasele de sânge ale organismului. Radiografiile furnizate de angiografie sunt numite angiograme. Se investighează artere sau vene îngustate, blocate, mărite sau care prezintă maloformații din mai multe părți ale corpului: pelvis, creier, inima, brațe, gât, piept, abdomen (rinichi și ficat), picioare”.

Cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1

Eric de Oliveira a sosit pentru prima oară în România în vara anului 2007. Gaz Metan l-a transferat atunci de la Metropolitano, din Brazilia. Ulterior, Eric s-a acomodat atât de tare în țara noastră încât și-a întemeiat o familie și a obținut inclusiv cetățenia. El a mai evoluat de-a lungul carierei pentru Pandurii, Viitorul Constanța (actuala Farul) și FC Voluntari.

Eric este cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1, cu 66 de reușite. Wesley se află pe locul 2, cu 64 de goluri, iar Gnohere completează podiumul, cu 58 de reușite.

În toamna anului trecut, PlaySport.ro a oferit pentru cititori un interviu de excepție cu cei mai buni marcatori străini all-time din Liga 1, Eric și Wesley.