Erik Lincar, plin de frustrare după prima înfrângere a Universității Cluj în play-off. “Fotbalul e nedrept”

Octavian Vasilescu 30.04.2022, 19:42
Erik Lincar, plin de frustrare după prima înfrângere a Universității Cluj în play-off. “Fotbalul e nedrept”

Universitatea Cluj a pierdut meciul cu Unirea Slobozia, scor 1-2, iar antrenorul Erik Lincar (43 de ani) a fost foarte dezamăgit la final.

„U” Cluj a pierdut după ce Sebastian Ivan a înscris în minutul 90+5, iar Lincar și-a găsit cu greu cuvintele la flash-interviu. Universitatea rămâne pe locul 3 ca urmare a acestui eșec, cu trei etape înainte de finalul play-off-ului. Pentru ardeleni este primul eșec suferit în 2022.

Ce a spus Erik Lincar după „U” Cluj – Unirea Slobozia 1-2

Am remarcat, după meciul cu Petrolul, că Slobozia va veni să joace, să-și apere șansele pentru locul cinci. Am încercat să fac câteva schimbări în echipă, să fim mai proaspeți. Ei au jucat acum opt zile.

Am făcut o primă repriză foarte slabă, apoi am intrat bine în joc, am avut multe ocazii. Păcat de acest moment pe final, cred că se putea termina măcar egal. Acesta este fotbalul, câteodată este dur, nedrept. Trebuie să fim puternici, mai sunt trei etape și trebuie să obținem cât mai multe puncte.

Fotbalul, când intri mai relaxat… sau chiar n-am înțeles, te pedepsește. Cu siguranță, a fost multă frustrare, ne doream să câștigăm astăzi. Ce pot să spun? A fost ziua noastră neagră, e prima înfrângere din acest an”, a spus Erik Lincar, citat de Digi Sport.

Clasamentul din Liga 2

Universitatea Cluj a picat pe loc de baraj după această rundă, ca urmare a eșecului cu Unirea Slobozia. Hermannstadt a revenit pe locul 2, grație succesului cu Concordia Chiajna.

  1. Petrolul – 57 pct.
  2. Hermannstadt – 56 pct.
  3. Universitatea Cluj – 54 pct.
  4. CSA Steaua – 45 pct.
  5. Concordia Chiajna – 40 pct.
  6. Unirea Slobozia – 39 pct.

Etapa se incheie duminică, 1 mai, cu derby-ul Petrolul – Steaua București. Partida va avea loc de la ora 14:30.

Scandal după „U” Cluj – Slobozia

La flash-interviu, antrenorul de la Slobozia, Adrian Mihalcea (45 de ani), a spus că a fost lovit cu pumnii de către anumiți jucători de la Universitatea Cluj.

Noi ne luptăm pentru locul patru, vrem să ajungem la baraj. De ce toată povestea asta? Că ne plătește cineva… de ce? La noi nu este așa, am încurcat toate echipele.

Nu mi se pare deloc normal ce s-a întâmplat la final. Am luat pumni, eu, antrenor al echipei, am luat pumni de la jucătorii echipei adverse, în acel meleu. E un lucru grav, e un meci de fotbal. Am câștigat pe final, dar nu mi se pare normal ce s-a întâmplat la final.

La fotbal, în repriza a doua au fost mult mai buni decât noi. Ceea ce s-a întâmplat după meci e dezamăgitor. E final de play-off, au fost meciuri tensionate. Ei au un obiectiv major, iar lumea ne consideră foarte slabi pe noi. Cred că a deranjat victoria noastră de azi. Sunt îngrijorat”, a spus Mihalcea, la finalul partidei cu „U” Cluj.

Urmăriți Playsport.ro și pe