Erling Haaland, sportivul anului în Norvegia: „Nu pot să uit hat-trickul împotriva României”

Gabriel Eșanu 24.12.2020, 22:07
Erling Haaland, sportivul anului în Norvegia: „Nu pot să uit hat-trickul împotriva României”

Erling Haaland, 20 de ani, este deja unul dintre cei mai bine cotați jucători din lume. Astfel că nu a fost deloc de mirare că atacantul Borussiei Dortmund a fost declarat cel mai bun sportiv din Norvegia în 2020. O distincție în plus într-un an absolut fantastic pentru tânărul fotbalist. A marcat 33 de goluri în 32 de partide pentru Dortmund și a câștigat și trofeul „Golden Boy”, acordat de Tutto Sport pentru cel mai promițător tânăr fotbalist.

Haaland are planuri mari de Crăciun. Vrea să se distreze și să mănânce porții „monstruoase”

Printre momentele de care Haaland își aduce aminte cu mare plăcere în 2020 sunt și cele din partida cu România, din Liga Națiunilor. În partida disputată la Oslo, nordicii au reușit să se impună categoric, scor 4-0. Iar Haaland a marcat un hat-trick și a fost omul meciului.

„În primul rând, debutul meu la Dortmund, ajunsesem de doar două săptămâni și jumătate, fusesem și accidentat. Am fost rezervă, dar am intrat în repriza secundă și am dat trei goluri. Și nu pot să uit hat-trickul împotriva României. Dar nici cele 4 goluri marcate împotriva Herthei Berlin. E greu să aleg care a fost cel mai frumos moment. Dar cel mai frumos gol este unul dat în confruntarea din Champions League cu PSG. Nici nu am cuvinte să descriu ce am simțit”, a declarat Haaland la gala în care i-a fost înmânat premiul de cel mai bun sportiv norvegian în 2020.

Haaland a amuzat pe toată lumea atunci când a vorbit despre planurile sale de Crăciun. Fotbalistul de 1,94 metri nu prea ia în calcul restricțiile culinare. Iar planurile sale sunt demne de un adevărat gurmand.

„Mă voi distra la maximum.Voi devora cea mai bună mâncare posibilă, vor fi porții monstruoase”, a declarat Haaland pentru cotidianul norvegian VG.

Erling Haaland a avut ceva probleme cu accidentările în actualul sezon și a ratat nu mai puțin de nouă partide ale celor de la Borussia Dortmund.

Urmăriți Playsport.ro și pe