Eroii FCSB-ului de la Craiova, interviu fabulos după meci. Radunovic a fost traducătorul lui Mamut: „A simțit că va marca”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 08.05.2022, 22:04
Eroii FCSB-ului de la Craiova, interviu fabulos după meci. Radunovic a fost traducătorul lui Mamut: „A simțit că va marca”

FCSB a învins la Craiova pe Universitatea cu scorul de 1-0, grație unui gol creat de Radunovic și de Mamut în minutul 87. Fundașul stânga muntenegrean a centrat perfect la firul ierbii din partea stângă, iar atacantul croat a reluat spectaculos cu călcâiul și l-a învins pe Pigliacelli, fostul său coechipier din Bănie.

Ivan Mamut a simțit că va fi eroul celor de la FCSB contra fostei sale echipe

După meci, cei doi au venit împreună la flash-interviu, iar Radunovic, aflat de mai mult timp în România, i-a fost traducător colegului său. Ivan Mamut a dezvăluit că a simțit înainte de meci că va marca și chiar i-a transmis acest lucru lui Mihai Pintilii.

A simțit că va da gol. Înainte de meci, a vorbit cu Pinti și i-a zis că are nevoie de 10 minute și o să dea gol. E foarte bucuros că am câștigat și pentru încrederea lui… Că a fost accidentat și a lipsit mult de pe teren. După atâta timp în care a lipsit, a venit golul. O bucurie mare și pentru el și pentru echipă și nu a putut să nu se bucure. E foarte bucuros că am câștigat. Nu e important să dea gol, e important să câștigăm campionatul”, a spus Radunovic pentru colegul său.

De asemenea, fundașul stânga venit de la Astra Giurgiu a analizat și el meciul cu Universitatea Craiova, pe care l-a simțit extrem de complicat de la nivelul gazonului:

A fost un meci foarte greu, foarte deschis. Eu am primit cartonaș galben în minutul 10 și a fost foarte greu. Craiova e o echipă foarte bună, a jucat bine tot play-off-ul și le doresc mult succes în continuare. Finală e cu Voluntari. Fiecare meci este foarte important, iar următorul e cel mai important”, a spus și Radunovic după meci.

Adrian Șut crede că echipa sa a stat foarte bine în teren și nu a lăsat spații

Cei doi au fost completați de Adrian Șut, care a apreciat că echipa sa a fost supusă unei presiuni foarte mari la acest meci, dar pe care a gestionat-o foarte bine în cele din urmă.

„A fost un meci dificil, s-a alergat foarte mult, dar nu mai contează, nu mai simțim nimic acum. A fost o presiune asupra noastră. Ne-am dorit foarte mult victoria. Eram siguri că dacă nu vom lua gol, vom marca și vom câștiga. A fost o presiune mare, dar cred că am gestionat bine. Cred că am stat bine per total, au avut ocaziile pe minge lungă.

Noi ne dorim să câștigăm fiecare meci. Sperăm să marcăm cu un gol mai mult decât adversarul. Nu mai contează că poate nu ne-a ieșit foarte bine jocul.

Pentru noi este cel mai important că am rămas doar la mâna noastră. Depindem de noi, ce vom face cu Voluntari și cu CFR. Mai avem două finale. Sunt două meciuri foarte dificile. Îl luăm pe primul, cu Voluntari, și vom vedea după”, a spus și mijlocașul central al celor de la FCSB după meciul de la Craiova.

CRONICĂ. Bănia e Mamută! Croatul Ivan Mamut, jucător cedat de olteni la FCSB, a adus victoria roș-albaștrilor în finalul jocului, chiar la prima atingere de balon