Eroul lui Sepsi din finala Cupei României poate cere o mărire de salariu după dubla cu FC Voluntari. Contractul incredibil al lui Marius Ștefănescu

Autori: Bordei Radu, Justin Gafiuc / 19.05.2022, 22:10
Eroul lui Sepsi din finala Cupei României poate cere o mărire de salariu după dubla cu FC Voluntari. Contractul incredibil al lui Marius Ștefănescu

Sepsi a jucat bine în finala Cupei României. Ardelenii se bat pentru primul trofeu din sitoria clubului, iar Marius Ștefănescu a fost unul din cei mai valoroși jucători de pe teren. Jucătorul lui Sepsi a terorizat apărarea adversă.

Eroul lui Sepsi din finala Cupei României are un salariu mic. Cât mai durează înțelegerea cu ardelenii

Marius Ștefănescu a fost cel mai activ jucător al echipei lui Cristiano Bergodi. A încercat poarta de la distanță de mai multe ori, iar incursiunile sale au dat emoții oamenilor lui Ciobotariu. În plus, numărul „11” de la Sepsi a reușit și o dublă fantastică, în prima repriză. Mai întîi, atacantul a marcat după 20 de minute, dar reușita a fost anulată pe motiv de offside. Dar după 2 minute a venit și primul gol valabil. Dumitrescu l-a lăsat într-o poziție foarte bună pe Ștefănescu în banda stângă, iar acesta a șutat puternic cu piciorul stâng și mingea a trecut parcă prin portarul Mihai Popa și s-a dus în plasă.

A doua reușită, însă, a fost una de excepție. Ștefănescu a primit mingea la circa 30 de metri de poartă și a trimis-o, fără elan, în vinclul porții lui Popa, cu piciorul stâng.

Jucătorul ardelenilor este unul din remarcații echipei lui Bergodi și ardelenii vor umbla, probabil, la salariu. Mai ales că acesta mai are doar 2 ani de contract cu Sepsi. Acesta este remunerat cu 6000 de euro, un salariu mediu pentru Liga 1 și destul de departe de ce oferă granzii CFR, FCSB sau Craiova.

Incidente înainte de startul finalei, în tribune

Cu aproximativ 30 de minute înainte de startul meciului, în sectorul ocupat de fanii lui Sepsi Sf. Gheorghe au avut loc unele incidente. Din informațiile furnizate de fotoreporterul PlaySport prezent în Giulești, aceștia au vrut să afișeze ceva, cel mai probabil un mesaj sau un steag, și au fost opriți de reprezentanții firmei de pază, moment în care suporterii au ripostat. Problemele s-au rezolvat însă destul de repede.

Au fost destul de mulți spectatori prezenți pe Giulești. Organizatorii au anunțat o audiență de 8128 de suporteri, o cifră bună. Astfel, Federația se poate felicita că a ales noul stadion al Rapidului ca gazdă pentru ultimul act al competiției. Cei mai fericiți au fost fanii sosiți din Ardeal, care s-au bucurat de o finală frumoasă, mai ales pentru ei.

La finala ediției din acest an a Cupei României au asistat din tribunele stadionului Rapid și președintele FRF Răzvan Burleanu, selecționerul Edi Iordănescu, dar și tatăl acestuia, Anghel Iordănescu.