Este anunțul momentului! Câți suporteri vor putea asista la meciurile de la Euro jucate în România

Marian Cărăvan / 06.04.2021, 10:02
Este anunțul momentului! Câți suporteri vor putea asista la meciurile de la Euro jucate în România

Este anunțul momentului! Vom avea meciuri cu spectatori la turneul final al Campionatului European de Fotbal. Arena Națională din București va găzdui patru meciuri, cu suporteri în tribune! Câți vor putea asista la meciurile de la Euro jucate în România, a transmis ministrul Tineretului și Sportului, Carol-Eduard Novak.

Este anunțul momentului. Meciuri cu spectatori la EURO 2020

Oficialitățile din țara noastră vin în sprijinul UEFA, în perspectiva turneului final al Campionatului European. Forul continental nici nu concepe ca întrecerea să nu se dispute cu suporteri în tribune. În acest context, ministrul Tineretului și Sportului, Carol-Eduard Novak, vine cu o veste extraordinară. Este anunțul momentului! Vom avea meciuri cu suporteri în tribune la EURO 2020! La București, pe Arena Națională! La meciurile de la EURO 2020 organizate la București, vor asista maxim 13.000 de spectatori.

Ministerul Tineretului și Sportului marchează Ziua internațională a Sportului pentru Dezvoltare și Pace printr-o veste îndelung așteptată: meciurile organizate pe teritoriul României în cadrul Turneului Final al Campionatului European de Fotbal EURO 2020 se vor defășura cu spectatori în tribune.

Prin aprobarea Memorandumul prezentat de Ministerul Tineretului și Sportului în cadrul ultimei ședințe de guvern, Guvernul României s-a angajat să adopte legislația necesară, astfel încât meciurile din cadrul Turneului Final al Campionatului European de Fotbal Euro 2020 organizate în 2021 pe teritoriul României să se poată desfășura cu prezența în tribune a unui număr maxim de 13.000 de spectatori, reprezentând 25% din capacitatea tribunelor Arenei Naționale”, se arată în comunicatul MTS.

Este anuntul momentului! Suporteri in tribune la meciurile de la EURO jucate in Romania
Este anuntul momentului! Suporteri in tribune la meciurile de la EURO jucate in Romania

Programul meciurilor de la Euro 2020 organizate pe Arena Națională

Euro 2020 se va disputa în intervalul 11 iunie – 11 iulie 2021. Turneul final din acest an va fi organizat în 12 orașe: Londra, Munchen, Roma, Baku, Sankt Petersburg, București, Amsterdam, Dublin, Bilbao, Budapesta, Glasgow și Copenhaga.

Meciurile care vor avea loc pe Arena Națională:

Duminică, 13 iunie 2021, ora 19:00
Austria – Macedonia de Nord

Joi, 17 iunie 2021, ora 16:00
Ucraina – Macedonia de Nord

Luni, 21 iunie 2021, ora 19:00
Ucraina – Austria

Optime de finală
Luni, 28 iunie 2021, ora 22:00