Este oficial, Paulo Dybala se desparte de Juventus. Mesajul de adio al clubului din Torino

Moldoveanu Camelia / 30.06.2022, 14:34
Este oficial, Paulo Dybala se desparte de Juventus. Mesajul de adio al clubului din Torino

Contractul lui Paulo Dybala cu Juventus a expirat. Cu toate că au negociat intens în ultima perioadă, cele două părți nu au ajuns la un acord. Astfel, „Bătrâna Doamnă” și-a luat adio de la argentinian printr-un mesaj oficial.

Juventus se desparte de Paulo Dybala: „ Într-adevăr, cariera lui va continua în altă parte.”

Paulo Dybala a ajuns la Juventus în 2015, după ce a fost transferat de la Palermo. Atacantul poreclit „La Joya” (bijuteria) a marcat 115 în 293 de apariții. Tot din 2015 acesta este parte a lotului echipei naționale a Argentinei.

Echipa din Torino și-a luat adio de la Paulo Dybala printr-un mesaj oficial în care, printre altele, i-a enumerat reușitele impresionante:

„A ajuns când era o promisiune tânără și talentată, iar acum pleacă de la Juventus cu un bagaj de experiență care l-a făcut campionul de astăzi. Într-adevăr, cariera lui Paulo Dybala va continua în altă parte.

Un bagaj construit împreună în 7 ani. Un bagaj care, pentru Paulo, însumează 293 de meciuri, 115 goluri, 45 de assisturi și 12 trofee câștigate.
Numere care, analizate cu atenție, spun multe lucruri. De exemplu, Paulo este al nouălea cel mai bun marcator din istoria lui Juventus.”

„La Joya” regretă despărțirea de Juventus

Paulo Dybala, al zecelea cel mai bun marcator din Serie A, este liber de contrat. Acesta regretă că nu a reușit să ajungă la o înțelegere cu „Bătrâna Doamnă”. Potrivit Mundo Deportivo, argentinianul și-ar fi anunțat apropiații că își dorește încă o rundă de negocieri cu Juventus. Cele două părți nu au prelungit înțelegerea din cauza pretențiilor financiare ale fotbalistului.

Este al zecelea cel mai bun marcator din Serie A (n.r. luând în considerare doar fotbaliști de la Juventus) și al treilea cel mai bun marcator din istoria lui Juventus în competițiile europene, cu 18 goluri marcate în Champions League.

Și dacă tot vorbim de goluri, două performanțe absolute: Dybala este fotbalistul care a marcat cele mai multe goluri pe Allianz Stadium și cel care a marcat cele mai multe goluri din afara careului în Serie A (n.r. 25 de goluri).

Parcursul urmat împreună a fost unul grozav, făcut nu doar din goluri și victorii, dar și din faze minunate, nopți de neuitat, evoluții de cea mai bună calitate.

Iar pentru toate astea îi vom fi mereu recunoscători.

Mult succes, La Joya!”, este mesajul transmis de Juventus.