Este oficial, Wanda Nara iubește din nou! Cine este norocosul care l-a înlocuit pe Icardi

Radu Bordei 21.10.2022, 05:59

Wanda Nara nu a pierdut timpul. Nu a trecut mult de când a anunțat că va divorța de Mauro Icardi și și-a găsit deja fericirea în brațele altui bărbat. Presa argentiniană a avut dreptate, frumoasa blondă este într-o relație cu un bărbat cu 13 ani mai tânăr.

Wanda Nara este din nou fericită. Un rapper celebru din Argentina a cucerit-o

Diferența de vârstă nu pare să îi afecteze pe cei doi amorezi. Mai ales că tânărul L-Gante este fascinat de frumoasa Wanda. Blonda pare să fi trecut peste mariajul cu Mauro Icardi și peste scandalul de infidelitate care a dus la despărțire. Și deja nu se mai ferește să se afișeze cu noua cucerire. Ajunsă la 35 de ani, sexy impresara rămâne una din cele mai dorite femei din lume. Și cel care a convins-o să iubească din nou este Elian Angel Valenzuela, pe numele de scenă, L-Gante. Cei doi au filmat un clip împreună și apoi au fost surprinși în timp ce se sărutau, într-un club.

Așa că Wanda nu a mai ezitat și a oficializat legătura cu noul ei iubit. Impresara a postat pe rețelele sociale o imagine cu ea sărutându-se cu L-Gante, dintr-un clip al rapperului, alături de un text: „Ultimul romantic”.

Mauro Icardi, neimpresionat de gestul soției sale. „Este de râsul lumii”

Atacantul celor de la Galatasaray a văzut și el postarea celei care încă îi este soție. Cu toate acestea, fotbalistul nu a părut deloc impresionat de noua aventură a Wandei, mai mult nu a ratat prilejul să o ironizeze pe cea care i-a fost alături din 2014.

Ea este de râsul lumii cu comportamentul ei și cu aceste atitudini. Adevărul este că eu nu sunt pregătit să continui să susțin chestia asta și să apăr ceea ce nu este de apărat, a comentat Icardi, pe rețelele de socializare.

Prietenii virtuali l-au aprobat pe Icardi și au criticat manifestările impresarei.

Mauro Icardi și Wanda Nara sunt căsătoriți din mai 2014 și au împreună două fete, Francesca (născută în ianuarie 2015) și Isabella (născută în octombrie 2016). Scandalul dintre Mauro Icardi și Wanda Nara a izbucnit în 2021, când cei doi au fost aproape de despărțire. Atacantul argentinian a fost acuzat de infidelitate, dar cei doi s-au împăcat în cele din urmă. Cu toate acestea, se pare că armonia a dispărut definitiv din viața cuplului și s-a ajuns la o ruptură care pare definitivă. Și divorțul pare singura soluție care le-a mai rămas.

Urmăriți Playsport.ro și pe