„Este ultima piesă care lipsea formaţiei noastre!” Transferul lui Ronaldo la Atletico Madrid a rămas un vis

Giosanu Catinca / 29.07.2022, 20:15
„Este ultima piesă care lipsea formaţiei noastre!” Transferul lui Ronaldo la Atletico Madrid a rămas un vis

Cristiano Ronaldo, golgheterul all-time din UEFA Champions League, vrea să plece de la Manchester United. El visa să ajungă la echipa lui Diego Simeone. Fanii grupării l-au avertizat că nu este binevenit, însă el s-a amuzat și nu a luat în serios mesajele afișate pe bannerele suporterilor lui Atletico. Acum, însă, a înțeles că tebuie să se orienteze către altă echipă.

Telenovela dintre Cristiano Ronaldo și Atletico Madrid a ajuns la final!

Cristiano Ronaldo nu mai vrea să continue la Manchester United pentru ca nu cumva să fie depășit de Messi în clasamentul celor mai buni marcatori din istoria Champions League, unde lusitanul este lider. Conducătorii formației din Anglia au încercat să îl convingă pe portughez să rămână la echipă, însă CR7 nu renunță la visul său.

Chiar dacă lusitanul își dorește cu ardoare să semneze cu Altetico Madrid, acest lucru nu se va întâmpla. Ronaldo trebuie să se îndrepte către o altă formație.

”A fost o căutare lungă, dar acum putem spune că aceasta este ultima piesă care lipsea”

Enrique Cerezo, preşedintele clubului Atletico Madrid, a anunțat că Nahuel Molina este ultima piesă de care Atletico Madrid avea nevoie.

Odată cu transferul lui Molina, managementul nostru sportiv a reuşit să potrivească ultima piesă în ansamblul echipei. A fost o căutare lungă, dar acum putem spune prietenilor noştri jurnalişti că aceasta este ultima piesă care lipsea formaţiei noastre.”, a spus Cerezo, la prezentarea fundașului argentinian Nahuel Molina, conform as.com.

Starul portughez a revenit la antrenamentele lui Machester United, dar nu se simte în largul său. Cei de la Daily Mail notează că Ronaldo ar fi cerut rezilierea contractului cu Manchester United. Contractul său expiră abia în vara anului 2023.

Ce sacrificii era dispus să facă Ronaldo pentru a-și vedea visul împlinit

Ronaldo își dorea atât de mult să semneze cu Atletico încât a spus că este dispus să accepte o scădere cu 30 la sută a salariului pe care îl încasează la Manchester United.

El s-a gândit să facă acest compromis tocmai pentru că știe că Atletico trebuia să facă mari eforturi ca să plătească suma pe care urma să le-o ceară cei de la Manchester United. Spaniolii aveau o problemă și cu salariul lusitanului, conform publicației Cope.