Cristiano Ronaldo este disperat să semneze cu Atletico Madrid. Ofertă nebună transmisă de lusitan

Giosanu Catinca / 23.07.2022, 12:35
Cristiano Ronaldo este disperat să semneze cu Atletico Madrid. Ofertă nebună transmisă de lusitan

Cristiano Ronaldo își dorește cu orice preț să semneze cu Atletico Madrid. Ce sacrificii este dispus să facă pentru a-și vedea visul împlinit.

Până unde merge ambiția lui Cristiano Ronaldo

Starul internațional vrea să plece de la Manchester United în această vară și să joace în Liga Campionilor. După refuzurile lui Chelsea, PSG sau Bayern Munchen, fotbalistul portughez s-a orientat către Atletico Madrid, marea rivală a galacticilor, unde a scris istorie. Problema este că cei de la Atletico Madrid au refuzat transferul lui CR7.

Spaniolii nu pot efectua tranzacția în momentul de față, din cauză că madrilenii nu își pot permite în momentul de față să achiziționeze un fotbalist precum Cristiano Ronaldo, notează publicația Cope.

Sursa citată scrie că Atletico nu își permite să plătească nici suma pe care ar urma să le-o ceară cei de la Manchester United.

Sacrificiul pe care este dispus să-l facă Ronaldo pentru a-și găsi echipă

Ronaldo își dorește atât de mult să joace în UCL, încât ia în calcul să accepte o scădere cu 30 la sută a salariului pe care îl încasează la Manchester United.

Jurnaliștii de la Sport.es au dezvăluit care este motivul real pentru care Cristiano Ronaldo vrea să semneze cu o echipă care evoluează în cea mai importantă competiție a Europei.

De ce vrea Ronaldo să mergă la o echipă din Champions League

Spaniolii susțin că starul portughez vrea să joace cu orice preț la o echipă din UEFA Champions League pentru a nu fi depășit de Lionel Messi în topul golgheterilor din această competiție. În momentul de față, lusitanul este cel mai bun marcator din istorie, cu 140 de goluri marcate. De partea cealaltă, jucătorul celor de la PSG a bifat 125 de reușite.

Ronaldo l-a mai întrecut la un capitol pe Leo Messi. Portughezul a cucerit cinci trofee UEFA Champions League, unul cu Manchester United și patru cu Real Madrid, în timp ce argentinianul a ridicat în patru ocazii. În ultimii trei ani, cei doi fotbaliști nu s-au descurcat foarte bine.