Eugen Trică, mulțumit de jocul echipei sale, chiar dacă FCU Craiova a pierdut cu FC Voluntari. „În minutul 77 eram nemulțumit cu un egal”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 05.12.2021, 19:01
Eugen Trică, mulțumit de jocul echipei sale, chiar dacă FCU Craiova a pierdut cu FC Voluntari. „În minutul 77 eram nemulțumit cu un egal”

Eugen Trică, antrenorul celor de la FCU Craiova, s-a arătat mulțumit de jocul echipei sale din înfrângerea cu FC Voluntari. Fostul mijlocaș este de părere că fotbaliștii săi s-au achitat bine de sarcini până în ultimul sfert de oră al meciului.

Atunci, ilfovenii au făcut diferența prin golurile marcate de Gabi Tamaș, în urma unui corner, și de Ion Gheorghe. Totuși, au fost și aspecte care l-au supărat pe antrenorul formației din Bănie.

Eugen Trică le-a cerut jucătorilor săi să fie mai concentrați în fața porții

Trică și-a criticat jucătorii pentru faptul că nu reușesc să fructifice ocaziile pe care și le creează. De asemenea, antrenorul lui FCU Craiova a subliniat că este nevoie de mai multă concentrare și motivație pentru ca echipa să înceapă să adune puncte în clasament.

Echipa a jucat până în minutul 77 când am primit acel gol din faza fixă. Băieții s-au achitat foarte bine de sarcini, în mare parte i-am blocat foarte bine. Păcat că nu am reușit să marcăm, am avut câteva situații. Ajungem acolo și nu reușim să fructificăm ocaziile avute. Dacă mă întrebați în minutul 77 spuneam că sunt nemulțumit cu un egal. Sunt dezamăgit pentru că nu reușim să marcăm.

Cred că trebuie mai multă concentrare, trebuie să fie mult mai lucizi în fața porții, la ultimul șut, la ultima pasă. Normal că este presiune, atât pe jucători cât și pe mine. Normal că suporterii sunt nemulțumiți. Vor mult mai mult, asta ne dorim și noi, dar atât s-a putut până în acest moment.

Aceste meciuri se joacă pe viață și pe moarte, sunt precum niște finale. Clinceniul a câștigat împotriva lui Dinamo, au un moral bun. Trebuie să intrăm pe teren mai motivați”, a declarat Eugen Trică la finalul meciului.

Gabi Tamaș, reacție marcă înregistrată după primul gol la Voluntari: „Văd că ne merge bine!” Ce obiectiv și-a fixat