Europa League îl sperie de moarte pe Cristiano Ronaldo. Portughezul vrea să plece imediat de la Manchester United

Bordei Radu / 26.07.2022, 11:57
Europa League îl sperie de moarte pe Cristiano Ronaldo. Portughezul vrea să plece imediat de la Manchester United

Portughezul nu a jucat niciodată în Europa League și nu dorește să o facă la 37 de ani. Lusitanul consideră că se află în continuare la un nivel înalt și ar dori să continue în Liga Campionilor. Acest lucru nu o poate face la Manchester United, care evoluează doar în competiția secundă de pe continent.

Cristiano Ronaldo, discuție decisivă cu Manchester United. Lusitanul nu mai vrea să continue la „diavoli”

Cristiano Ronaldo nu mai crede în noul proiect de la Manchester United. Lusitanul nu are răbdare să mai stea un an pe Old Trafford, mai ales că nu are garanții că echipa va prinde Liga Campionilor nici în acest sezon. De altfel, Ronaldo nici nu s-a prezentat în turneul de pregătire al echipei. S-a antrenat separat, din „motive personale”. Iar acum se va deplasa la Manchester, unde urmărește o discuție decisivă cu managerul Erik ten Hag și conducerea clubului. Ronaldo este determinat să ceară un transfer imediat, pentru a găsi o echipă care să joace în Liga Campionilor.

Chiar dacă nu prea are variante, după ce Bayern, PSG ori Barcelona s-au retras dintr-un potențial transfer. Cu toate acestea, portughezul nu dorește sub nicio formă să evolueze în Liga Campionilor. Ronaldo își dorește atât de mult să joace în UCL, încât ia în calcul să accepte o scădere cu 30 la sută a salariului pe care îl încasează la Manchester City.

Singura variantă în acest moment, este Atletico Madrid. Pentru asta, spaniolii trebuie să își rezolve problemele financiare. Spaniolii nu pot efectua tranzacția în momentul de față, din cauză că madrilenii nu își pot permite în momentul de față să achiziționeze un fotbalist precum Cristiano Ronaldo, notează publicația Cope. Sursa citată scrie că Atletico nu își permite să plătească nici suma pe care ar urma să le-o ceară cei de la Manchester United.

De ce vrea Ronaldo să mergă la o echipă din Champions League

Spaniolii susțin că starul portughez vrea să joace cu orice preț la o echipă din UEFA Champions League pentru a nu fi depășit de Lionel Messi în topul golgheterilor din această competiție. În momentul de față, lusitanul este cel mai bun marcator din istorie, cu 140 de goluri marcate. De partea cealaltă, jucătorul celor de la PSG a bifat 125 de reușite.

Ronaldo l-a mai întrecut la un capitol pe Leo Messi. Portughezul a cucerit cinci trofee UEFA Champions League, unul cu Manchester United și patru cu Real Madrid, în timp ce argentinianul a ridicat în patru ocazii. În ultimii trei ani, cei doi fotbaliști nu s-au descurcat foarte bine.