Evoluție pentru România U20. N-a mai fost umilită de naționala Italiei, dar tot a pierdut clar meciul

Bordei Radu 17.11.2022, 23:52
Evoluție pentru România U20. N-a mai fost umilită de naționala Italiei, dar tot a pierdut clar meciul

România U20 arată mai bine cu Daniel Pancu, chiar dacă rezultatele rămân aceleași, în fața naționalelor tari. Tricolorii nu au reușit revanșa contra Italiei, după ce ultima dată au fost spulberați cu 7 la 0. De data aceasta, au pierdut la limită.

România U20, aproape de egal cu Italia. Ianis Stoica putea fi eroul tricolorilor

Selecționata lui Daniel Pancu a arătat mai bine, la meciul disputat la Arad. Cu toate acestea, tricolorii au avut șanse puține să scoată un rezultat pozitiv contra Italiei. Din fericire, nu s-a mai ajuns la o diferență la fel de mare ca în partida precedentă. Portarul Sava, jucătorul CFR-ului, a avut câteva intervenții foarte bune și a menținut naționala României în joc. Acesta nu a mai avut ce să facă, totuși, la fazele în care italienii au punctat de două ori. Fabbian și Ambrosino au făcut diferența în această partidă amicală.

Pe final, când oaspeții s-au retras mai mult, tricolorii au forțat, mai ales prin Ianis Stoica, intrat în repriza secundă pe teren. Acesta a și obținut o lovitură de pedeapsă pe care a și transformat-o. Dar golul al doilea nu a mai venit și echipa lui Pancu s-a mulțumit cu o înfrângere la limită. Este adevărat că și italienii se puteau impune la o diferență mai mare.

Fotbalistul care și-a lăsat colegii fără cuvinte. „La vârsta asta, să dai asemenea pase”

Jucătorul celor de la UTA, Rareș Pop, a avut o evoluție apreciată și a fost lăudat de colegi. Mijlocașul arădenilor ar fi putut să bifeze mai multe pase de gol, dacă Ianis Stoica se dovedea mai precis în fața porții.

E un copil foarte bun, n-am văzut în viața mea. La 2005 să ai asemenea pase. M-a servit de două ori, dar, din păcate, am înscris doar o dată. Din păcate am avut acea ocazie de a egala, dar asta a fost. E dureros, dar eu comentez aici. Puteam face mai mult. Față de anul trecut e mai bine, sper să îmbunătățim jocul.Azi puteam obține chiar și victoria, dacă eu înscriam la acea fază din final. Italienii nu m-au impresionat, dar au arătat mai bine ca echipă, sunt puternici, a comentat Ianis Stoica.

Atacantul celor de la FCSB a recunoscut că Daniel Pancu are probleme să formeze o națională competitivă.

Este greu, pentru că nu avem mulți meciuri la echipa de club. Dar când venim aici trebuie să găsim resurse ca să îl mulțumim pe Mister, a încheiat Stoica