Excentricul Gigi Becali l-a copiat pe Nuțu Cămătaru. Ce a descoperit Dumitru Dragomir în spatele domeniului din Pipera

Bădulescu Silvian / 28.07.2022, 13:40
Excentricul Gigi Becali l-a copiat pe Nuțu Cămătaru. Ce a descoperit Dumitru Dragomir în spatele domeniului din Pipera

Dumitru Dragomir a rămas uimit când a descoperit ce are Gigi Becali în curte, în spatele casei. Fostul președinte LPF și patronul de la FCSB au rămas în relații excelente.

Ce a găsit Dumitru Dragomir în spatele casei lui Gigi Becali

Gigi Becali este unul dintre ultimii patroni din garda veche care a continuat să investească în fotbal. În ultimii ani, fostul europarlamentar și-a concentrat și mai mult eforturile pe credință. Astfel, a investit sume impresionante în construcția sau modernizarea de biserici și mănâstiri.

Pe lângă acest aspect, Gigi Becali are și o altă pasiune: creșterea animalelor. Dumitru Dragomir a dezvăluit că a rămas șocat după ce a descoperit de animale are patronul FCSB în curte.

Gigi Becali a îmbătrânit  datorită fotbalului. El duce o viață monahală. Eu îl cunosc. Am fost acum ceva timp la el acasă, ce căprioare, ce iepuri, ce animale are în curte. Este o nebunie. Zici că ești la grădina zoologică dacă te duci la el. Are grijă de ele. S-a transformat formidabil. Îl cunosc de 35 de ani.”

Infuzie de capital la FCSB

Patronul echipei din Berceni a observat creșterea echipei din Sfântu Gheorghe. Gigi Becali a susținut că, dacă echipa lui Laszlo Dioszegi se va lupta pentru locurile fruntașe din Superligă, atunci va investi 10 milioane de euro în FCSB.

Investesc bani. Niciodată Sepsi nu va trece peste o echipă românească. Să nu se considere discriminare sau amenințare. Dacă prind putere, o să mai investesc 10 milioane. Îi dau în cap lui Sepsi OSK, îi vom spulbera.”

De asemenea, Becali a vorbit și de implicarea lui Viktor Orban în fotbalul românesc.

Nu mai dau bani la fotbal decât dacă ridică capul Sepsi OSK. Nu permit așa ceva. Sepsi OSK o să fie la coadă. Acolo să îl ținem pe Viktor Orban. Eu ce vă promit, asta e sigur. Lui Sepsi OSK nu îi permit să ridice prea mult capul sau celor de la Csikszereda. Atunci o să investesc bani mulți. Viktor Orban poate să vină pe stadioane cât vrea, vai de capul lui. Cât sunt eu în fotbal, pofta în cui Viktor Orban.”

Patronul FCSB duce această luptă și mai departe. Dincolo de Sepsi OSK sau FK Csikszereda, patronul echipei din Berceni dorește să se lupta direct cu Guvernul maghiar, cunoscut pentru sumele investite în cele două echipe menționate.

Eu nu vreau să mai dau bani de la mine decât dacă ridică capul Orban, cu Sepsi. Dacă văd că avem performanță, ridic salariile. Eu vreau să mă bat cu Guvernul ungar. Ei să bage, eu să bag. Îi invit la luptă. Orban cu OSK, iar eu cu FCSB, să vedem care e mai tare.”, a precizat Gigi Becali în cadrul unei conferințe de presă.”