Excludere de ultim moment la Dinamo. Steliano Filip e out!

Giosanu Catinca / 25.11.2021, 06:19
Excludere de ultim moment la Dinamo. Steliano Filip e out!

Steliano Filip nu a fost inclus în lot de Mircea Rednic pentru meciul dintre Dinamo și FCU Craiova, din runda cu numărul 17 a Ligii 1. Antrenorul celor de la Dinamo a decis că fotbalistul de 27 de ani nu trebuie să evolueze la partida de vineri, însă tânărul nu este de acord cu poziția oficială a clubului.

Steliano Filip, scos din lot de Mircea Rednic

Mircea Rednic și-a pierdut răbdarea și a răbufnit pe vedetele lui Dinamo, după ce roș-albii au pierdut derby-ul cu FC Voluntari, scor 1-2. Tehnicianul spera ca măcar în ultimul ceas fotbaliștii din ”Ștefan cel Mare” să bifeze o victorie, însă nu a fost să fie.

Steliano Filip a intrat și el în dizgrația antrenorului de 59 de ani. El a fost om de bază pentru Dinamo în prima parte a sezonului actual. A evoluat în 12 partide, fie ca fundaș stânga, fie în fața apărării. Cu toate acestea, nu a convins. Prestațiile nu au fost îndeajuns de bune încât Mircea Rednic  să îl includă în lotul pentru partida cu FCU Craiova.

Nimeni nu poate să-mi reproșeze că n-a avut șansă. Am fost corect cu ei! Să fie realiști și să nu mai caute scuze.”, a fost reacția lui Mircea Rednic, după eșecul de luni.

Cum au motivat cei de la Dinamo decizia antrenorului

Staff-ul formației din ”Ștefan cel Mare” a justificat măsura luată de Mircea Rednic prin faptul că Steliano nu poate să joace două meciuri consecutive, potrivit gsp.ro. Internaționalul român este totuși în curs de recuperare după o accidentare, au mai spus ei.

Nu doar Steliano Filip ”a fost pedepsit” de către Mircea Rednic. Încă un om important de la Dinamo a fost scos din loc de antrenorul Mircea Rednic. Deian Sorescu s-a pregătit câteva zile singur, după un conflict avut cu antrenorul „câinilor” la partida cu Gaz Metan, pierdută 1-2. Acum, însă a primit și el vestea

În cazul lui Sorescu, motivul neînțelegerii a fost o răbufnire a mijlocașului.