Mircea Rednic, băgat în „ședință”, după eșecul cu Voluntari: „Am discutat!” Cadoul de Sărbători promis de Iuliu Mureșan fanilor lui Dinamo | EXCLUSIV Playsport Live

Robert Zanfir 23.11.2021, 19:48
Mircea Rednic, băgat în „ședință”, după eșecul cu Voluntari: „Am discutat!” Cadoul de Sărbători promis de Iuliu Mureșan fanilor lui Dinamo | EXCLUSIV Playsport Live

Iuliu Mureșan a dezvăluit la Playsport Live că a avut o discuție cu Mircea Rednic, după eșecul cu FC Voluntari. Administratorul special al clubului le-a făcut fanilor o promisiune pentru perioada dinaintea Sărbătorilor.

Dinamo nu a mai câștigat din luna august, iar numirea lui Mircea Rednic nu pare să fi avut efectul scontat. Roș-albii au pierdut și în prima etapă din retur, iar lucrurile devin dramatice în Ștefan cel Mare.

Mircea Rednic, băgat în „ședință”, după eșecul cu Voluntari: „Am discutat!”

Cu doar 8 puncte adunate după 16 etape, Dinamo pare condamnată la retrogradare. Cu toate acestea, Iuliu Mureșan spune că echipa are puterea de a obține 4 victorii din următoarele meciuri, chiar dacă Deian Sorescu și compania au obținut ultimul succes tocmai în luna august.

„Am obținut o victorie foarte importantă la judecătorul sindic, s-a aprobat planul. Important este că s-a aprobat, în rest nu contează.

Din păcate, din punct de vedere sportiv suferim foarte tare. Nu am mai câștigat din 2 august, batem pasul pe loc și echipele de deasupra noastră își măresc distanța. Dacă nu facem puncte, va fi tot mai greu. E o problemă care ne preocupă.

Am discutat azi cu Mircea Rednic. Am vorbit vreo 10 minute acolo, în birou la Săftica. Nu sunt probleme între noi, dar nu merge jocul echipei.

Chiar dacă am început foarte bine partida, ne-am tăiat și am ajuns iar la un deja-vu. Am condus și apoi am pierdut.

Trebuie neapărat să ne mobilizăm, să ne concentrăm și să facem puncte. Nu sunt supărat și toți suntem preocupați.

Eu cred că lucrurile se vor îndrepta foarte repede și vom face puncte. Eu cred că Dinamo se va salva, am încredere. Văd cum lucrează jucătorii, știu ce se întâmpla la antrenamente.

Sunt mai multe cauze, lotul nu este omogen. Au fost aduși jucători în fiecare lună, e foarte greu să acoperi o lipsă a pregătirii din vară.

Se recuperează greu, e risc de accidentări, sunt mai multe probleme, și obiective, și subiective”, a declarat Iuliu Mureșan la Playsport Live.

 Cadoul de sărbători promis de Iuliu Mureșan fanilor lui Dinamo

„Discutăm concret, facem tot posibilul ca să se îndrepte cât mai repede lucrurile. Avem un lot… valoarea individuală a jucătorilor este mai mare decât valoarea echipei. Dacă luăm jucătorii individual, și-ar găsi loc mult mai sus în Liga 1.

Dar nu pot să detaliez și nu pot să dau din casă. Lucrurile nu le rezolvăm public, le rezolvăm în vestiar.

Trebuie puși pe picioare, avem un lot mare. S-ar putea să mai plece vreo doi, trei jucători. Vom face o analiză, în funcție de cum se pregătesc, de prestația lor. Multă mișcare nu o să fie, nu asta e problema.

Mircea Rednic este mulțumit în mare, dar ar mai fi un post.. O să spunem la momentul potrivit. E devreme să spunem acum, nu ar fi bine.

Planul este de a obține prima victorie, să intrăm pe un făgaș normal. Putem împreună, cu Mircea Rednic. Sincer, când a venit Mircea Rednic, am jucat prima partidă cu UTA, și echipa a jucat bine. Apoi am avut cu Rapidul, când am fost tot așa egalați.

După aceea lucrurile nu au continuat cum ar trebui. Echipa suferă din punct de vedere al omogenității. E o cauză și faptul că au venit și foarte mulți jucători noi și în timp scurt.

Îmi propun să facem 12 puncte până la meciul cu Farul, în următoarele patru partide”, a mai pus administratorul special al „câinilor”, în cadrul emisiunii Playsport Live.

Până la pauza de iarnă, Dinamo mai are de jucat cu FC U Craiova 1948 (acasă), Academica Clinceni (deplasare), Chindia Târgoviște (acasă), CS Mioveni (deplasare) și Farul (acasă).

Urmăriți Playsport.ro și pe