EXCLUSIV | „A luptat ca soldații din Vietnam”. Dezvăluiri făcute de Stere Halep despre orele de vis trăite de Simona la Toronto

Catalan Alexandru 15.08.2022, 13:38
EXCLUSIV | „A luptat ca soldații din Vietnam”. Dezvăluiri făcute de Stere Halep despre orele de vis trăite de Simona la Toronto

Stere Halep, tatăl Simonei Halep, e foarte mândru de fiica sa. Atât de mândru încât în discuția purtată cu PLAYSPORT.RO la scurtă vreme după ce fiica sa a cucerit un nou trofeu important, cel de la Rogers Cup, afirmă că aceasta este capabilă și la 30 de ani de multe alte performanțe notabile, așa cum de altfel ne-a mai obișnuit de-a lungul carierei sale.

„Eu am spus de mai mult timp că Simona va fi și după 27 de ani la fel de bună ca în prima parte a carierei, daca nu chiar mai bună! Simona a fost mereu o jucătoare bună…e născută pentru sportul ăsta! Dacă e să-mi pară rău de ceva, e faptul că au existat voci care au părut că și-au pierdut încrederea în ea în ultima vreme. Însă, acum Simona le-a demonstrat tuturor acelora că s-au înșelat, iar eu nu pot decât să mă bucur că le-am dat peste cap toate prognosticurile acelea negative! Desigur, cu ajutorul fetei mele”, a declarat Stere Halep pentru PLAYSPORT.RO.

Stere Halep: După mine, va mai cuceri încă un titlu de Mare Șlem

Tatăl celei mai bune jucătoare românce de tenis de câmp din toate timpurile e foarte încrezător în modul în care va evolua cariera fiicei sale, chiar și la o vârstă ridicată pentru un practicant profesionist al acestui sport atât de îndrăgit peste tot în lume.

„După mine va mai cuceri cel puțin încă un titlu de Mare Șlem! Nu știu când se va întâmpla asta, dar sigur se va produce! Sigur Simona are această putere de luptă și ambiție de a mai câștiga încă o mare competiție, dacă nu chiar mai multe.  Ea muncește și Dumnezeu sigur o s-o ajute să-și împlinească visele!”, a adăugat Stere Halep.

Ore de vis trăite de Simona Halep la Toronto

Stere Halep a indicat faptul că a trăit duminică seară câteva ore de vis, asemenea celor din perioada de maximă glorie a fiicei sale:

„Sigur că ne-am bucurat și eu, și mama sa, și toată lumea care o cunoaște. E româncă și faptul că face fericiți atâția români prin performanțele ei o bucură foarte mult. E mai mult decât o răsplată!  Nu am apucat să vorbesc prea mult ieri cu ea. S-a întâlnit cu o mulțime de români și a rămas acolo, după meci! Era înconjurată de sute de români, chiar dacă era epuizată. Am simțit-o din voce!”.

Stere Halep a dat dovadă și de mult umor, precizând că fiica sa a luptat în finala turneului de la Toronto „asemenea soldaților, până la sânge”. „A jucat un meci foarte bun. Lung și epuizant pentru noi, cei din fotolii, darămite pentru ea. Dar a luptat până la ultima suflare, până la sânge, asemenea soldaților din Vietnam. Vă spun sincer, nici eu nu știu unde se va opri fata mea! Doar Dumnezeu știe asta!”, a mai spus el.

Mesaj special transmis de familia Halep prin intermediul Playsport

Tatăl Simonei Halep mai simte că fiica sa va avea parte de un sezon bun și în continuare. „Eu cred sincer că va avea o toamnă frumoasă! Doar să fim alături de ea! Și aș vrea să urez, prin intermediul redacției voastre un sincer  La mulți ani! tuturor Măriilor și Mărinilor noștri!”.

Simona Halep a câștigat duminică, în Canada, ediția 2022 a Turneului Rogers Cup, găzduit de Toronto. Cu acest prilej, ea a revenit astfel în Top 10, ocupând locul al șaselea în prezent, și a depășit pragul a 40 de milioane de dolari americani câștigați din tenis.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe