Ce nebunie la Toronto! Simona Halep a fost scoasă dintre fani cu ajutorul gărzilor de corp

Ștefănescu Dragoș 15.08.2022, 08:54
Ce nebunie la Toronto! Simona Halep a fost scoasă dintre fani cu ajutorul gărzilor de corp

Simona Halep a câștigat turneul WTA 1000 de la Toronto după ce a învins-o în finală pe Beatriz Haddad Maia. Marea noastră campioană a fost asaltată de fani la ieșirea din arena canadiană. Pentru a se evita eventuale neplăceri a fost nevoie de intervenția gărzilor de corp.

Simona Halep, asaltată de fani la ieșirea din arena de la Toronto

Simona Halep a avut un parcurs de vis în cadrul turneului de la Toronto. Marea noastră campioană a reușit să se califice în finala competiției, unde a întâlnit-o pe Beatriz Hadda Maia. La finalul unui meci extrem de disputat, Simona s-a impus cu scorul de 6-3, 2-6, 6-3. Astfel, românca a cucerit pentru a treia oară titlul la Openul Canadei.

Pe tot parcursul partidei, Simona a fost susținută frenetic de fanii români aflați în tribune. Partida a suscitat un interes uriaș, toate cele 11.815 de locuri ale arenei fiind ocupate. La ieșirea din complexul unde s-a desfășurat turneului, Simona a fost asaltată de fani. Îmbulzeala a fost atât de mare încât gărzile de corp au trebuit să intervină pentru a evita eventuale neplăceri.

În timp ce gărzile de corp încercau să țină oamenii la distanță, Patrick Mouratoglou a reacționat imediat: „Lăsați-i doar pe români, vă rog!”. Atitudinea antrenorului francez a produs bucurie în rândul fanilor români care își doreau o poză sau un autograf de la Simona Halep.

Simona Halep, bucuroasă după succesul de la Toronto

La finalul meciului cu Beatriz Hadda Maia, Simona Halep a fost copleșită de oboseala dar și de bucuria câștigării marelui trofeu de la Toronto. Marea noastră campioană nu a uitat să-și felicite adversara și să le mulțumească fanilor prezenți în tribunele arenei. Totodată, Simona și-a arătat încă o dată recunoștința față de Patrick Mouratoglou și întreg staff-ul care îi este alături.

Este greu să încep de undeva, am foarte multe lucruri de spus, dar sunt foarte obosită, a fost o luptă grea. Felicitări, Beatriz, ai făcut o treabă bună în această săptămână și pe parcursul întregului an, de altfel, ai câștigat atâtea titluri și atâtea meciuri. Îți multumesc pentru azi, a fost o luptă nemaipomenită, și îți urez mult succes pentru US Open, la fel și echipei tale.

Canada e un loc special pentru mine, am câștigat de două ori la Montreal, dar aici niciodată, deci e o zi specială. M-am străduit mult, pentru că chiar am vrut să câștig în fața voastră, văd multe steaguri românești, canadiene, braziliene. Vă mulțimim că ne-ați susținut astăzi. A fost o atmosferă minunată.

Acum câteva luni, nu mă gândeam că aș putea câștiga acest trofeu. Patrick, îți mulțumesc că ai crezut în mine și mi-ai fost alături, sper că te-am făcut mândru astăzi. Poate că nu am jucat extraordinar, dar am luptat și asta contează. Să sperăm că vor mai fi multe trofee împreună. De asemenea, mulțumesc Arnaud (n.r. Arnaud Restifo), mulțumesc Candice (n.r. Candice Gohier)”, a declarat Simona Halep.