EXCLUSIV. A avut Denis Alibec o aventură cu Larisa Drăgulescu sau nu? Primele declarații despre idila devoalată de presă

Moldoveanu Camelia Andrei Alexandra 01.02.2022, 07:37

Denis Alibec a vorbit, în exclusivitate pentru Playsport.ro, despre un subiect extrem de „fierbinte”, Larisa Drăgulescu. „Gurile rele” au spus că fosta soția a lui Marian Drăgulescu și fotbalistul celor de la Kayserispor, împrumutat la Atromitos, s-au iubit ca în filme, în urmă cu mai mulți ani.

Larisa Drăgulescu, subiect închis pentru Denis Alibec

Noul fotbalist al echipei Atromitos a fost mereu un star pe teren, dar și în afara lui. Denis Alibec este cunoscut pentru rolul de Casanova pe care l-a jucat cu mare tact, nefiind interesat dacă „prada” sa este într-o relație oficială sau poate are chiar și copii.

Astfel, potrivit evez.ro, Larisa Drăgulescu a căzut și ea în plasa lui Denis Alibec, în urmă cu mai mulți ani. Despărțită de Marian Drăgulescu, după o căsnicie de trei ani (2006-2009) din care au rezultat doi copii, vedeta site-urilor pentru adulți ar fi făcut o adevărată pasiune pentru fotbalistul care a plecat în această iarnă de la CFR Cluj.

Denis Alibec a vorbit în exclusivitate pentru Playsport.ro, printre altele, și despre presupusa aventură/relație cu Larisa Drăgulescu. Fotbalistul a vrut să se afle de la el care este, de fapt, adevărul.

(Gabriel Berceanu: E cumva normal, așteptările publicului de la jucători se îndreaptă către teren. Când nu vin prea multe reușite de acolo, vin lucrurile din afara terenului…)

Păi ok, dar dacă vin zvonuri neadevărate, minciuni? Uite, a apărut acum că aș fi format un cuplu cu Larisa Drăgulescu. O relație ascunsă… așa de ascunsă a fost că n-a existat vreodată! Eu n-am văzut-o în viața mea pe această femeie. Dar niciodată! Știu bine ce fac și ce nu fac, și pe teren, și în viața din afara fotbalului.”, a mărturisit Denis Alibec.

Are planuri mari în Grecia

Denis Alibec a ajuns la CFR Cluj în mandatul lui Marius Șumudică. Acesta l-a împrumutat de la Kayserispor. Alibec nu a prins decât 21 de meciuri în Gruia, iar Dan Petrescu nu l-a mai vrut, după mai multe scandaluri.

(Gabriel Berceanu: Ce ai găsit la Atromitos și cum simți că vor merge lucrurile?)
Clar, din ce am simțit până acum, valoarea lotului nu e cea dată de poziția din clasament. Suntem pe penultimul loc, deși avem echipă de play-off! Noul antrenor, Chris Coleman, e foarte ambițios și are o experiență extraordinară. Sigur vom reuși lucruri bune cu el! E fost internațional, jucător de Premier League, apoi selecționer al Țării Galilor, a antrenat și Fulham, și Real Sociedad… E de alt nivel și va ridica împreună cu noi echipa. Eu am declarat chiar de la poza oficială că ne vom ridica și că am ca obiectiv să revin în forță la echipa națională pe baza lucrurilor pe care le voi face la Atromitos.”, a mai spus Alibec pentru Playsport.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe