EXCLUSIV. Adi Popa și ultrașii steliști o dau la întors. Elevul lui Daniel Oprița spune că vorbele au fost scoase din context, suporterii au șters postarea prin care îl mustrau pe mijlocaș

Bădulescu Silvian 18.10.2022, 15:35
EXCLUSIV. Adi Popa și ultrașii steliști o dau la întors. Elevul lui Daniel Oprița spune că vorbele au fost scoase din context, suporterii au șters postarea prin care îl mustrau pe mijlocaș
 • Steaua București s-a impus cu Progresul Spartac și a revenit, la capătul etapei, pe poziția de lider a ligii secunde. Imediat după meci, Adrian Popa a făcut o declarație care a nemulțumit o parte a suporterilor steliști: „Dorința mea cea mai mare e să fie o singură Steaua!”;
 • La scurt timp, pe social media, pe pagina Glasul Armatei a apărut un răspuns acid la adresa fotbalistului. Playsport.ro a luat legătura cu triplul campion al României. Bucureșteanul a ținut să sublinieze că respectivele cuvinte au fost „scoase din context”.
 • „Poate Adi Popa nu a aflat încă, dar îl anunțăm că există un singur club care poartă numele Steaua București”

  Steaua s-a impus la Clinceni, 3-0, în partida cu Progresul Spartac. „Militarii” revin pe primul loc al ligii secunde.

  La finalul partidei, Adi Popa, fotbalistul steliștilor, a oferit o declarație care a deranjat o parte din suporterii echipei.

  Dorința mea cea mai mare e să fie o singură Steaua, ca oricare ar fi ea, să rămână doar una, pentru că, împreună cu suporterii, ar fi de neoprit.”

  Pe social media, la câteva ore distanță, a fost publicat un mesaj pe pagina Glasul Armatei cu direcția Adi Popa.

  Poate că Adrian Popa nu a aflat încă, dar îl anunțăm, pe această cale, că în istoria fotbalului din România a existat și există un singur club care poartă numele Steaua București […]”

  În momentul publicării acestui material, postarea de pe Facebook nu mai există.

  Adi Popa o dă la întors: „Au scos-o din context”

  Playsport.ro a luat legătura cu fotbalistul lui Daniel Oprița. „Motoreta” Adi Popa a subliniat că declarația dată de el a fost scoasă din context.

  S-a înțeles greșit. Eu am vrut să spun că ar fi bine să rămână doar o echipă care să fie asimilată cu Steaua. În momentul acesta, cu deciziile Instanței, este clar că există o singură echipă cu acest nume. Au scos-o din context. Eram și puțin obosit după partida cu Progresul Spartac, poate s-a înțeles greșit. Cei care susțin FCSB, asimilează echipa proprie cu Steaua. Steaua a fost dintotdeauna și va fi mereu în Ghencea. Nu are cum să fie în Berceni sau în altă parte.”

  De când există conflictul dintre FCSB și CSA Steaua, doi fotbaliști au jucat mai întâi la formația din Berceni ca, ulterior, să ajungă în Ghencea: Rareș Enceanu și Adrian Popa.

  Ultimul a evoluat, alături de echipa deținută de Gigi Becali, în UEFA Champions League. În plus, a câștigat opt trofee interne, printre care trei titluri consecutive.

Urmăriți Playsport.ro și pe