EXCLUSIV. Alertă la FCSB! Soția căpitanului Tănase, care este însărcinată, are Covid!

Sorin Chiriac 16.11.2021, 11:27

FCSB este, în aceste zile, în centrul atenției, după evenimentele care se succed cu repeziciune. În cursul zilei de ieri s-a oficializat despărțirea de antrenorul Edi Iordănescu, Gigi Becali a ieșit la atac împotriva antrenorului, fanii s-au revoltat și au sărit la gâtul milionarului din Pipera, iar pe seară acesta a anunțat deja noul antrenor al echipei.

Toni Petrea, ciorba reîncălzită a lui Gigi

După despărțirea de fiul „Generalului”, finanțatorul din Pipera nu a stat prea mult pe gânduri și i-a găsit înlocuitor. Nu a fost Mirel Rădoi, Nicolae Dică, sau alte nume vehiculate în presă. Este vorba despre fostul antrenor al echipei, Anton Petrea, cel care a stat pe bancă, sezonul trecut, când FCSB a terminat pe locul doi.

Jucătorii au plâns în vestiar

Toate aceste evenimente i-au afectat teribil pe jucători, care sperau că Edi Iordănescu va continua la cârma echipei, pentru că astfel Becali era împiedicat să impună primul ”11”, schimbările și, mai ales, să-i critice dur la finalul meciurilor mai puțin reușite. Fotbaliștii au fost atât de afectați de decizia patronului, încât ”plângeau în vestiar”, așa cum a dezvăluit liderul galeriei, Peluza Nord, Gheorghe Mustață.

Medeea Turcescu a fost confirmată pozitiv cu Covid-19

Și cum o problemă nu vine niciodată singură, tot în aceste zile, căpitanul Florin Tănase a primit o veste teribilă! Proaspăta lui soție, Medeea Turcescu, nepoata cunoscutului om de televiziune Robert Turcescu, a fost confirmată cu Covid-19. Iar asta nu ar mai fi chiar o mare problemă, dată fiind situația din țară, cu mii de cazuri raportate zilnic, dacă soția căpitanului nu ar fi însărcinată!

De altfel, Medeea a reușit să își ascundă foarte bine sarcina până în prezent, doar familia și apropiații știind că îl va face în curând pe Florin tătic. Această veste, că are Covid, l-a îngrijorat pe internaționalul român, dar din fericire Medeea se simte foarte bine și nu are simptome foarte agresive.

Pe repede înainte: cerere în căsătorie, nuntă și copil

Florin Tănase a avut, în plan personal, un an perfect. Golgheterul României din sezonul trecut a cerut-o de soție pe Medeea în urmă cu trei luni, în vacanța pe care au petrecut-o în Zanzibar, iar cei doi îndrăgostiți s-au mișcat rapid și au organizat cununia civilă în luna septembrie. La scurt timp, iată că a venit și vestea cea mare: Medeea va aduce pe lume un copil. La aflarea acestei vești, Florin Tănase a fost în culmea fericirii, astfel că problemele de la echipa de club și ratarea calificării la barajul pentru Cupa Mondială, cu echipa națională, trec în plan secund, așa cum e și firesc.

Urmăriți Playsport.ro și pe