EXCLUSIV. „Am discutat cu Vlad Iacob despre Dinamo” Ovidiu Burcă, prima reacție despre venirea în Ștefan cel Mare + Ce spune despre omul de legătură cu Adrian Tomșa

Robert Zanfir 04.07.2022, 18:51
EXCLUSIV. „Am discutat cu Vlad Iacob despre Dinamo” Ovidiu Burcă, prima reacție despre venirea în Ștefan cel Mare + Ce spune despre omul de legătură cu Adrian Tomșa

Ovidiu Burcă (42 de ani) a confirmat la Playsport Live că a vorbit cu Vlad Iacob despre Dinamo. Playsport a informat în exclusivitate că Vlad Iacob este omul- cheie implicat în vânzarea lui Dinamo, în care toate drumurile duc, în aceste monent, către Adrian Tomșa.

Adrian Tomșa ar putea investi la Dinamo. Playsport a informat despre acționarul Clever Media, trustul care deține mai multe posturi tv, precum Prima TV, Prima Sport, Agro TV sau Profit TV și partener în cadrul EAD Interactive SRL, firma care a cumpărat drepturile tv pentru Liga 1 până în 2024. Ovidiu Burcă este antrenorul pe care acesta ar miza, la propunerea lui Vlad Iacob.

„Am discutat cu Vlad Iacob despre Dinamo?” Ovidiu Burcă, prima reacție despre venirea în Ștefan cel Mare

„Ceea ce eu pot confirma este că am fost să văd un meci al lui Dinamo, cu Chiajna, să îmi revăd actualul prieten Ianis Zicu și de acolo toată lumea a început să speculeze.

Lucrurile sunt foarte neclare, e o situație complicată, complexă la Dinamo și atât pot să vă spun în momentul asta.

Îl cunosc pe Vlad Iacob de foarte mult timp, de când lucram în administrație. E un tânăr care și-a dorit foarte mult timp să intre în zona de administrație sportivă, de a manageria un club, e un tânăr cu foarte mult entuziasm.

Vlad Iacob a fost prezent la meci. Am discutat despre Dinamo cu Vlad, am discutat cu foarte mulți oameni. Am vizionat un meci și am discutat puțin pe tema Dinamo, dar nimic mai mult. Orice aș putea spune în momentul de față, lucrurile sunt complicate și orice aș spune acum sunt prea multe supoziții.

Ovidiu Burca și-ar dori să antreneze Dinamo?

„Bineînțeles! Cine nu și-ar dori să antreneze Dinamo? Despre asta e vorba, în condițiile actuale, de incertitudine, de instabilitate, de depresia generală, cred că niciun antrenor nu poate face minuni.

Un antrenor vrea să meargă acolo unde există un minim de stabilitate, la lot, la condiții de antrenament, salarii plătite la timp. Jucătorului trebuie să îi oferi ce îți asumi contractual. Trebuie creat un ambient de performanță.

Când vrei să câștigi campionate, e normal să fie făcută o selecție riguroasă. Nu ajungem până acolo, dar că să poți să îți faci meseria că antrenor cu demnitate, ai nevoie de un minim de condiții.

Ca antrenor, ai nevoie de 6-8 săptămâni că să pregătești echipa. Lucrurile sunt întârziate puțin. Din punct de vedere al unui antrenor, lucrurile sunt puțin întârziate”, a declarat Ovidiu Burcă la Playsport Live.

Cu Nicolae Badea când v-ați văzut ultima oară?

„Cred că acum doi ani de zile, când eram președinte la Rapid. Am mai vorbit așa, de Sărbători ne uram, am o relație bună cu dumnealui. A fost un conducător pe care eu l-am admirat întotdeauna.

Sunt omul care militează forte mult pentru aerul asta proaspăt în mediul fotbalistic din România. Ce ar trebui să facă un administrator special? Nu cred că ar trebui să se implice în transferuri. Cunosc mecanismele din România. Un președinte sau un administrator special cred că ar trebui să organizeze clubul în așa fel încât să nu existe la nivel decizional niciodată un singur om.

Din discuțiile pe care le-am avut cu el, Vlad vede puțin diferit lucrurile”, a declafat Ovidiu Burcă la Playsport Live.

  • Din informațiile colectate de PlaySport.ro, negocierile cu Adrian Tomșa sunt destul de avansate, iar în cazul în care omul de afaceri ardelean se va implica la Dinamo, direct sau printr-o firmă pe care o are în portofoliu, Ovidiu Burcă ar urma să fie numit noul antrenor al „câinilor”.
Urmăriți Playsport.ro și pe