Exclusiv. Anamaria Prodan e „daună totală”. Ce părți ale corpului i-au fost mutilate de loviturile lui Reghecampf

Giosanu Catinca 28.09.2022, 19:01

Anamaria Prodan este hotărâtă să se răzbune pe Laurențiu Reghecampf după bătaia pe care a încasat-o de la soțul ei înainte ca acesta să apuce să își creștineze copilul pe care îl are cu presupusa amantă, Corina Caciuc. Agentul FIFA îi va cere o sumă uriașă pentru bătaia încasată. Suma de bani are multe zerouri.

Anamaria Prodan, decizie uimitoare după bătaia încasată de la Reghecampf

Potrivit declarațiilor Anamariei Prodan, antrenorul român i-a provocat mai multe traume impresarei. Vedeta și-a băgat mâna și piciorul în ghips, în urma conflictului cu Laurențiu Reghecampf. Dar astea nu sunt singurele suferințe ale impresarei. Ea a dezvăluit că și implanturile au fost afectate.

Bătaia dintre Anamaria Prodan și Reghe a durat mai mult decât s-a crezut, iar leziunile sunt pe măsură. Playsport a aflat că fiica Ionelei Prodan îi va cere antrenorului daune în valoare de sute de mii de euro pentru agresiunea la care a fost supusă.

Impresara cere despăgubiri de sute de mii de euro

Au trecut deja câteva zile de la bătaia dintre Anamaria Prodan și Reghe, dar impresara nu a stat cu mâinile în sân. Ea și-a scos certificat medico-legal care atestă următoarele afecțiuni: silicoanele mamare s-au deplasat în urma loviturilor, silicoanele din posterior au avut de suferit în urma căzăturii, iar mâna și piciorul au fost luxate. De asemenea, i-au fost fisurate fațelele dentare de la loviturile aplicate de către tehnician.

De partea cealaltă, Laurențiu Reghecampf s-a ales cu un ochi vânăt după bătaia cu Anamaria Prodan. Tehnicianul e implicat într-o relație cu Corina, o tânără de 29 de ani, cu care are un copil, pe Liam.

Conform presei mondele, Laurențiu Reghecampf va merge și el la INML pentru a obține un certificat medico -legal. Nu se știe însă dacă antrenorul îi va cere daune celei care îi este încă soție în acte.

De la ce a pornit scandalul dintre Anamaria Prodan și Reghecampf

Conflictul dintre cei doi ar fi izbucnit după ce Anamaria Prodan a aflat că la botezul fiului cel mic al antrenorului vor participa mai mulți prieteni comuni. Așadar, fostul fotomodel a decis să le scrie acestora și să-l denigreze pe fostul ei partener. În mesajele transmise vedeta ar fi aruncat mai multe cuvinte urâte la adresa antrenorului lui Neftchi Baku.

Ulterior, Anamaria Prodan ar fi trimis un filmuleț către conducătorii clubului la care activează tehnicianul român. În imagini se vede cum antrenorul a tras-o de păr, a lovit-o și a trântit-o la pământ în seara de vineri.

Urmăriți Playsport.ro și pe