EXCLUSIV. Ante Puljic, asaltat de foștii colegi de la Dinamo pentru a negocia amânarea plății după ce a câștigat precesul la FIFA și „câinii” s-au ales cu interdicție la transferuri. Rolul lui Vali Lazăr și mișcarea făcută de DDB

Cătălin Mureșanu Bădulescu Silvian 13.01.2023, 18:46
EXCLUSIV. Ante Puljic, asaltat de foștii colegi de la Dinamo pentru a negocia amânarea plății după ce a câștigat precesul la FIFA și „câinii” s-au ales cu interdicție la transferuri. Rolul lui Vali Lazăr și mișcarea făcută de DDB
 • În disperare de cauză, dinamoviștii au apelat la foștii colegi ai lui Ante Puljic pentru a-l convinge pe fostul căpitan să accepte o amânare de plată; 
 • Ante Puljic este unul dintre fotbaliștii străini care au depus memorii la FIFA, iar Dinamo a primit interdicție la legitimări. 
 •  

  Dinamo are interdicție la legitimări după ce mai mulți jucători străini s-au adresat la FIFA și au solicitat plata salariilor restante. Printre ei se află și Ante Puljic (35 ani), fost căpitan al „câinilor”, un fotbalist apreciat de fanii din „Ștefan cel Mare”. 

  Croatul s-a dovedit intransigent și a transmis, într-un interviu pentru Gsp.ro, că nu acceptă vreo formă de negociere, singura metodă prin care își poate retrage memoriului fiind plata datoriei din partea lui Dinamo. 

  Cum încearcă Dinamo să scape de „problema Puljic”, Vali lazăr folosit în negocieri

  PlaySport.ro a aflat detalii foarte interesante din negocierile purtate de Puljic cu Dinamo. 

  Astfel, conform surselor noastre, fotbalistul croat a fost contactat, de curând, de mai mulți foști colegi de-ai săi din „Ștefan cel Mare”. Motivul? Să accepte o formă de negociere prin care clubul să se poată salva din situația critică în care se află. Printre foștii colegi de-ai stoperului s-a aflat și Valentin Lazăr, fostul său coleg de cameră de la Dinamo și fotbalistul care, de curând, s-a despărțit de „câini”, în urma unui conflict deschis cu antrenorul Ovidiu Burcă. 

  Pe firul informației, PlaySport.ro a aflat că perosoane implicate în DDB au apelat la Vali Lazăr și la alți colegi de-ai lui Puljic pentru a încerca această formă de dialog, mai precis o amânare a plății. Din păcate pentru Dinamo, așa cum a transmis și în presă, jucătorul nu a acceptat negocierea! 

  • Contactat de PlaySport.ro, Valentin Lazăr care, de curând, a semnat cu formația FC Păulești, echipă din Liga 3, nu a vrut să comenteze pe marginea acestui subiect. 
  • Contactat de PlaySport, Eduard Galan, președintele DDB, nu a dorit să comenteze informațiile. 

  Dinamoviștii pot ajunge în faliment 

  În cazul în care nu reușesc să închidă litigiile cu foștii fotbaliști care au avut câștig de cauză la FIFA, printre care se numără polonezul Janusz Gol, Desire Azakpo sau Joseph Akpala, dinamoviștii riscă falimentul. SC Dinamo 1948 SA se află în insolvență și, în reorganizare judiciară, nu sunt acceptate datoriile curente!  

Urmăriți Playsport.ro și pe