EXCLUSIV. Avem cifrele dezastrului de la Dinamo după demiterea lui Rednic. Programul DDB se prăbușește: se retrag 1.3 membri pe minut

EXCLUSIV. Avem cifrele dezastrului de la Dinamo după demiterea lui Rednic. Programul DDB se prăbușește: se retrag 1.3 membri pe minut

Anunțul demiterii lui Mircea Rednic de la Dinamo a generat un adevărat cutremur printre fanii „câinilor”. Ultrașii din Peluza Cătălin Hîldan, dar și cei din DDB, au lansat mesaje de amenințare la adresa conducerii clubului din Ștefan cel Mare.

Dinamo pierde 1.3 cotizanți pe minut după anunțul demiterii lui Mircea Rednic

Mai mult, în aceste clipe programul socios „Doar Dinamo București” înregistrează o scădere fără precedent de la lansarea lui. În aproximativ două ore de la anunțul oficial al clubului legat de demiterea lui Rednic și de numirea lui Flavius Stoican, s-au retras din program mai mult de 100 de oameni, de la circa 15.456 până la circa 15.356, ceea ce înseamnă o medie de aproximativ 1.3 membri care s-au retras pe minut până la ora 19:20.

Acest fenomen este cu atât mai îngrijorător pentru liderii DDB cu cât de la debutul lunii decembrie, în condițiile rezultatelor foarte slabe ale echipei, s-au retras doar 40 de oameni din program. Mai mult, punctul maxim al acestuia în materie de număr total de membri a fost înregistrat în perioada 4-12 octombrie. Adică exact în perioada în care Dinamo era umilită de FCSB și Universitatea Craiova. Atunci, programul DDB avea nu mai puțin de 15. 511 de membri cotizanți.

Iuliu Mureșan își asumă în totalitate decizia

Cu toate acestea, Iuliu Mureșan nu pare foarte deranjat de valul de reacții negative produs după decizia sa. Din informațiile playsport.ro, el oricum urma să plece din Ștefan cel Mare în perioada următoare, așa că nu avea prea multe motive să se streseze. Acum însă, situația s-a schimbat după ce Mureșan a câștigat „războiul” cu Rednic. Așa că acesta va continua până la urmă în Ștefan cel Mare.

El a declarat în exclusivitate pentru playsport.ro că își asumă în totalitate această decizie, pe care a și explicat-o.

A fost o decizie a mea, nu m-am consultat cu nimeni. Mă gândeam de vreo două etape, pentru ca era prea mult negativism la echipă. Băieții nu mai râdeau, nu se mai râdea la antrenament.

Da, m-am gândit chiar să plec, am stat mult să mă gândesc. O decizie grea, dar am revenit, nu puteam să las clubul. Eu am venit să fac niște lucruri, nu puteam să plec în situația asta.
Nu m-am răzbunat pe Rednic, dar nici nu i-am comunicat direct, eu nu anunț dinainte ce decizii iau, am drept de semnătură, nu am întrebat pe nimeni.

Motivul pentru care l-am demis acesta este, la echipă era nevoie de o atmosferă pozitivă, ceea ce nu mai era, noi nu eram o echipă. Să știți că în cariera mea și am și eu ceva ani în fotbal, că sunt bătrân, nu am lipsit de la niciun meci. Am tot sperat că situația se va redresa, dar nu s-a întâmplat, așa că am luat această hotărâre”, a spus Iuliu Mureșan.

EXCLUSIV. Șoc după șoc la Dinamo. După ce Mircea Rednic a fost demis, fanii dinamoviști au parte de o nouă veste uluitoare. „De la 1 ianuarie, Dorin Șerdean va prelua pachetul majoritar de acțiuni”

EXCLUSIV. Dedesubturile demiterii lui Mircea Rednic de la Dinamo. Iuliu Mureșan, în război cu DDB înainte să plece din Ștefan cel Mare

Urmăriți Playsport.ro și pe