EXCLUSIV. Averea cheltuită de Toni Iuruc pe inelul Simonei Halep. Iubitul constănțencei a scos din buzunar zeci de mii de euro pentru bijuteria de colecție

Giosanu Catinca / 10.06.2021, 16:54
EXCLUSIV. Averea cheltuită de Toni Iuruc pe inelul Simonei Halep. Iubitul constănțencei a scos din buzunar zeci de mii de euro pentru bijuteria de colecție

Simona Halep a fost cerută în căsătorie de omul de afaceri Toni Iuruc, motiv pentru care este în culmea fericirii. Bărbatul i-a pus inelul pe deget, iar acum cei doi se pregătesc de nuntă. Sportiva din Constanța este mai fericită ca niciodată chiar înainte de revenirea pe terenul de tenis. Cât valorează și cum arată inelul de logodnă aflați din materialul de mai jos.

Averea cheltuită de Toni Iuruc pe inelul Simonei Halep

Fiica lui Stere Halep trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Toni Iuruc, și totul a fost dus la un alt nivel, de vreme ce faimoasa sportivă a fost cerută de soție. Astfel, cei doi le-au arătat mai multor prieteni o fotografie în care jucătoarea noastră de tenis purta inelul pe care l-a primit de la iubitul ei.

De precizat este că afaceristul în vârstă de 42 de ani este un milionar machidon, care a mai fost căsătorit de două ori. Cei doi au apărut prima dată împreună după finala câștigată la Wimbledon, în 2019. Cu toate că din acel moment s-au afișat de mai multe ori împreună, ”Simo” și Toni au preferat să mențină secrete planurile lor de viitor.

Simona Halep a primit inelul de logodnă. Toni Iuruc a cerut-o de soție
Simona Halep a fost cerută în căsătorie cu un inel care valoarează peste douăzeci de mii de euro / Sursa Foto: ziare.com

Iubitul constănțencei a scos din buzunar zeci de mii de euro pentru bijuteria de colecție

Se pare că epidemia de coronavirus, dar și accidentarea de la gamba piciorului, suferită în capitala Italiei i-au dat peste cap planurile sportivei. Nu i-a fost încurcată doar viața profesională, ci și cea privată. În cele din urmă însă, eleva lui Darren Cahill și-a pus planurile în funcțiune.

În ceea ce privește inelul pe care jucătoarea noastră l-a primit de la viitorul ei soț, acesta nu este deloc de neglijat. Multe femei și-ar dori să primească un asemenea cadou. Vorbim despre o bijuterie din aur alb de 18 carate, cu diamant de 4,16 puncte, dar și cu un diamant de 2,11 carate. Prețul inelului cu care a fost surprinsă fiica lui Stere Halep valoarează nu mai puțin de 24 de mii de euro. Nu oricine își permite așa ceva! Însă pentru omul de afaceri Toni Iuruc banii nu reprezintă o problemă.

Amintim că Simona Halep s-a accidentat la gambă pe data de 12 mai, atunci când a și abandonat în turul II al turneului de la Roma, în meciul cu nemțoaica Angelique Kerber (33 de ani, 26 WTA), la scorul de 6-1, 3-3. Iubita lui Toni Iuruc a anunțat însă că va merge la Bad Homburg Open, un turneu pe iarbă de categorie 250, competiție care va avea loc în Germania și se va desfășura în 20 și 26 iunie. La start vor lua parte nume ca Petra Kvitova sau Angelique Kerber.