EXCLUSIV. Ca și dat la Universitatea Cluj, Jonathan Rodriguez surprinde. „Sunt în vacanță, iar pe 20 mă prezint la reunirea lotului la Dinamo!”. Care este situația jucătorului argentinian

Bădulescu Silvian 17.06.2022, 16:24
EXCLUSIV. Ca și dat la Universitatea Cluj, Jonathan Rodriguez surprinde. „Sunt în vacanță, iar pe 20 mă prezint la reunirea lotului la Dinamo!”. Care este situația jucătorului argentinian
 • Jonathan Rodriguez se întoarce la Dinamo. Deși în ultimele zile s-a scris despre negocieri între fotbalistul argentinian și Universitatea Cluj, jucătorul care aparține de CFR urmează să revină din vacanță, iar pe 20 iunie va ajunge la formația din „Ștefan cel Mare”;
 • Contactat de Playsport.ro, fotbalistul aflat sub contract cu echipa din Gruia până în 2024, argentinianul a subliniat că, în acest moment, se află în vacanță și că nu a purtat discuții cu alt club. Situația este una incertă iar, în cel mai rău caz, el se va întoarce la CFR Cluj;
 • Răzvan Zăvăleanu, în cadrul conferinței de presă organizate de Dinamo și DDB, a menționat dorința de a-l păstra pe mijlocaș, dar pretențiile salariale depășesc cu mult plafonul ligii secunde.
 • „Pe 20 mă prezint la Dinamo!”

  Jonathan Rodriguez a venit la CFR Cluj din postura de jucător liber de contract, după 4 ani petrecuți la FC Botoșani.

  În prima parte a stagiunii, argentinianul a jucat 18 meciuri în Gruia, atât pe plan intern (Liga 1, cupă sau supercupă), dar și în preliminariile competițiilor europene.

  Contactat de Playsport.ro în legătură cu situația sa, Rodriguez a negat negocierile cu „U” Cluj”.

  Nu este adevărat, nu am discutat cu nimeni de la Universitatea Cluj.”

  Mai mult, mijlocașul central a menționat, pentru Playsport.ro, că luni, 20 iunie, se va alătura lotului dinamoviștilor sub comanda lui Gică Mihali și Iulian Mihăescu.

  În ceea ce privește pe Dinamo, am discutat ceva în urmă cu 2-3 săptămâni, dar nimic de atunci. Eu sunt în vacanță iar luni, pe 20, trebuie să mă prezint la Dinamo. Împrumutul meu se întinde până la 30 iunie.”

  Răzvan Zăvăleanu: „Discutăm în continuare cu el!”

  Joi, 16 iunie, în cadrul conferinței de presă organizate de Dinamo și DDB, Răzvan Zăvăleanu a fost întrebat și de jucătorii împrumutați sezonul trecut.

  Practicianul în insolvență a discutat despre situația lui Jonathan Rodriguez.

  Îl mai avem doar pe Rodriguez împrumutat. Discutăm în continuare cu el, dorește să rămână la Dinamo, dar salariul lui este foarte mare la CFR Cluj. Noi am susținut o parte sezonul trecut, dar este imposibil în această stagiune. Vom discuta cu cei de la CFR. Ei își doresc să încheie contractul cu Rodriguez. Dacă se întâmplă acest lucru, va fi cu atât mai greu să-l păstrăm. Vom vedea.”

  Pe lângă argentinian, mai există discuții și cu Antoni Ivanov, bulgarul venit sub formă de împrumut de la Universitatea Craiova.

  Totodată, în Liga a 2-a, Răzvan Zăvăleanu a confirmat deja rămânerea unor „veterani” precum Gabriel Moura sau Alin Buleică în lotul de aproximativ 25 de jucători pe care echipa îi are la dispoziție.

  „Dacă nu rezolv nicăieri, mă întorc la CFR Cluj!”

  Într-o intervenție din urmă cu două săptămâni pentru Playsport.ro, Jonathan Rodriguez a exclus posibilitatea să rămână la CFR Cluj.

  Totuși, fostul căpitan de la FC Botoșani a menționat că, în cazul lipsei unui alt angajament, se va prezenta sub comanda lui Dan Petrescu.

  Dacă nu rezolv nicăieri până pe 30, va trebui să mă prezint la CFR Cluj. Totuși, 10 zile sunt la Dinamo. Rămâne de văzut.”, a completat acesta pentru Playsport.ro.

  Contractul argentinianului cu ardelenii expiră în 2024.

Urmăriți Playsport.ro și pe