EXCLUSIV. Ce îi pregătește Anamaria Prodan soțului ei. Reghecampf, în joc de glezne

Moldoveanu Camelia / 24.11.2021, 17:30
EXCLUSIV. Ce îi pregătește Anamaria Prodan soțului ei. Reghecampf, în joc de glezne

Anamaria Prodan și-a încălcat cea mai mare promisiune. Agentul FIFA i-a declarat război lui Laurențiu Reghecampf și a dat startul „campaniei de denigrare”, cu toate că inițial a spus că nu o să facă asta. Jihadul a pornit după ce antrenorul CSU Craiova i-a făcut o mărturisire uluitoare despre viitorul său.

Corina Caciuc este însărcinată și se pregătește să-i dăruiască lui Reghe un băiețel. Tânăra graviduță a fost fotografiată în timp ce-și mângâia burtica. Între timp s-a pornit și o „bătălie” pentru statutul de naș al copilului. Șocant, sau nu, Anamaria Prodan s-a declarat dornică să-l creștineze pe micuț. Însă, la acea vreme nega existența unui nou moștenitor Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf i-a dat lovitura de grație. Drept răspuns, Anamaria Prodan a pornit jihadul

În ultimele luni, relație dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a cunoscut nenumărate suișuri și coborâșuri. Cu toate că prin târg umblau tot mai multe zvonuri care dădeau ca sigură o relație extraconjugală a antrenorului CSU Craiova, sau poate mai multe, agentul FIFA nega totul cu vehemență. Unde mai pui și că s-au recăsătorit în fața lui Dumnezeu pe 1 iunie. Însă, la scurt timp după ce și-au jurat iubire veșnică, Laurențiu Reghecampf a anunțat că divorțează de cea cu care s-a căsătorit în 2008.

Cu toate că declarațiile au fost clare, iar Reghe a decis după să păstreze tăcerea, Anamaria a făcut un tur de forță pe Instagram și a arătat cât de fericită este alături de soțul ei și cât de mult se iubesc. Din nefericire pentru impresară, „campania” a fost oprită, fără drept de apel, în momentul în care amanta Corina Caciuc a apărut cu o burtică vizibilă de graviduță.

A urmat o perioadă tulbure pentru Ana, având declarații contradictorii la adresa soțului cu care se află în plin proces de divorț. Însă, parcă ceva a făcut-o să capete o direcție clară, în urmă cu puțin timp: denigrarea. Din sursele PlaySport.ro, Anamaria Prodan a primit o veste năucitoare din partea lui Laurențiu Reghecampf.

Antrenorul CSU Craiova i-a propus să facă pace și să divorțeze în cel mai scurt timp fără prea mult tam-tam. Motivul este unul care a făcut-o pe impresară să pornească un adevărat jihad. Se pare că Reghe își dorește din tot sufletul ca băiețelul pe care o să-l aibă cu amanta Corina Caciuc să vină pe lume într-o situație stabilă. Astfel, el i-a cerut Anei să accepte un divorț-fulger pentru a se putea recăsători până la nașterea copilului.

Anamaria Prodan: „El era nimeni și nu a făcut nimic în viața lui”

Anamaria Prodan este sceptică în ceea ce privește sinceritatea Corinei Caciuc. Mai exact, a lăsat să se înțeleagă, într-o declarație di urmă cu ceva timp, faptul că Laurențiu Reghecampf nu ar fi tatăl copilului amantei sale. Iar impresara nu s-a oprit aici. Ea a declarat în urmă cu puțin timp faptul că antrenorul CSU Craiova nu a făcut nimic până să o cunoască pe ea.

Așa cum am spus mereu, alegerile ieftine se plătesc foarte scump. Pentru mine cel mai important lucru de pe pământ este familia și așa va rămâne pe viață.

Este firesc ca după 16 ani în care construiești imperii, spargi bariere să doară ce se întâmplă. Eram o echipă indestructibilă la nivel de orice!

Toată lumea știe și inclusiv el. Când am spus că eu l-am inventat nu m-am referit că el era nimeni și că nu a făcut nimic în viața lui. Mama a vorbit prima dată cu el, când juca la Kaiserslautern și avea problemele acelea medicale, și i-a spus să se retragă atunci în glorie decât să ajungă vai de capul lui și să roage clubul de el să plece. Eu i-am zis apoi că va ajunge un mare antrenor!”, a spus Anamaria Prodan, pentru Realitatea Sportivă.

Corina Caciuc oferă un mesaj plin de interpretări. Să fie vizată Anamaria Prodan?

Pentru prima oară de la mediatizarea sa, Corina Caciuc a vorbit despre clipele pe care le trăiește în ultima vreme, dar și povestea de dragoste cu antrenorului lui CSU Craiova.

Noua iubită a lui Laurențiu Reghecampf se întreabă de ce, din momentul anunțului făcut de antrenor, au început să apară conturi de socializare fake, care să îi disturbe liniștea pe care o are în familie.

Nu îmi place să vorbesc în spațiul public. Se impune, însă, să fac o serie de precizări legate de prezența mea în social media. Am constatat de la o vreme încoace că admiratoare din umbră mi-au creat conturi fake pe Instagram și Facebook și că distribuie acolo mesaje care mi-ar aparține.

În realitate, aceste mesaje sunt fabricate – au un conținut fals – și nu-mi aparțin. Din preocuparea acestor admiratoare, înțeleg că eu sunt un model pentru ele, însă fac un apel să-și găsească alte activități. Le recomand să-și schimbe preocupările”, a mărturisit Corina pentru cancan.ro.

Corina acuză că ultimele evenimente i-au cauzat prejudicii de ordin moral

Pare că modul în care Corina se desfășoară într-o relație este total opus celui al Anamariei Prodan. Și asta pentru că în timp ce impresara nu ezita să epateze și să capteze atenția cu fiecare ocazie, tânăra parteneră a lui Reghecampf evită lumina reflectoarelor. Mai mult, scopul ei este să întrețină atmosfera de iubire și liniște în sânul familiei sale.

Eu nu postez mesaje legate de mine și de Laurențiu. Îmi place să fiu discretă, așa cum e și Laur. Nicio poveste de iubire nu este zgomotoasă, nu se poartă pe rețelele sociale, ci în liniște. Atât cât se poate, desigur, având în vedere notorietatea de care beneficiază Laurențiu. Nu mi-am făcut niciodată un scop din aparițiile în spațiul public. Tot ce mă interesează în acest moment sunt Laurențiu și sarcina cu care m-a binecuvântat Dumnezeu și pe care vreau să trec cu bine.

Sper că înțelegeți dorința mea de a nu fi un subiect de presă. Îmi doresc să am o viață echilibrată. Dețin un singur cont pe Instagram, care, de altfel, este și privat! Celelalte sunt doar fake-uri. Unele dintre ele îmi creează prejudicii consistente de ordin moral. Însă, în privința acestora, am contactat o casă de avocatură. Voi depune demersuri pe cale legală pentru a-mi apăra onoarea”, a mai declarat Corina Caciuc.