Anamaria Prodan îl apără pe Reghe: „Niciodată nu a stat pe sub birouri”

Moldoveanu Camelia / 22.11.2021, 11:41
Anamaria Prodan îl apără pe Reghe: „Niciodată nu a stat pe sub birouri”

Cu toate că se află în plin proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan îi sare în apărare. Miahi Stoica a făcut unele dezvăluiri care au schimbat complet imaginea mandatului lui Reghe la FCSB.

Anamaria Prodan, reacție furtunoasă. Îl apără pe Reghe de acuzațiile lui Mihai Stoica

Mihai Stoica a făcut o serie de dezvăluiri neștiute despre FCSB, dar și despre mandatul lui Laurențiu Reghecampf pe banca „roș-albaștrilor”. Din spusele managerului general, chiar și pe vremea când Steaua (FCSB) a câștigat cu Ajax la loviturile de departajare, Gigi Becali s-a implicat activ de după gratii.

Anamaria Prodan a aluat foc atunci când a auzit că MM Stoica sugerează faptul că rezultatul echipei i s-a datorat lui Gigi Becali și nu soțului cu care se află în plin divorț.

Dacă ar fi fost în pușcărie, nu cred că putea Gigi Becali să sune prin străinătate sau pe Laur când voia el. Eu știu toată perioada aceea și nu îmi aduc aminte să fi sunat Gigi, când voia el… Nu există! E greu cu Laur, nu poți să îl suni să îi spui ce să facă, când să facă, el e stăpân pe meseria lui, niciodată nu o să accepte așa ceva.

Că vorbește cu patronul… e normal să vorbească cu patronul. Dar eu îl știu cel mai bine pe Reghecampf, niciodată nu o să accepte el să îi spună cineva, nici de la pușcărie, nici de la palat, de niciunde, să facă ceva.

El nu o să stea vreodată să zică: ‘A vrut Gigi Becali, de aia nu am câștigat’. Reghecampf, dacă a făcut performanță, a făcut pentru că a stat cu capul sus, niciodată nu a stat pe sub birouri”, a spus Anamaria Prodan pentru Fanatik.

Mihai Stoica: „Suport de cel puțin 7 ani”

Într-o intervenție la TV, Mihai Stoica s-a declarat obișnuit de situația de la FCSB, subliniind faptul că de 7 ani nimic nu s-a schimbat. Cu alte cuvinte, totul se desfășoară după placul lui Gigi Becali.

Suport foarte bine, așa cum suport de cel puțin 7 ani. Nu s-a schimbat nimic față de ceea ce se întâmpla și înainte.

Uite, ca să vă dau și un exemplu trăit de mine, nu așa, din povestiri. La meciul retur cu Ajax, din primăvara Europa League, urma să jucăm fără Bourceanu și Pintilii. Titular a fost Prepeliță. În prima repriză luase un cartonaș galben, parcă așa rețin.

La pauză, Gigi a spus că îl vrea pe Filip în locul lui Prepeliță. M-am dus la Reghe, i-am zis, moment în care a luat foc. Că nu se poate așa ceva, că suntem atât de aproape să o eliminăm pe Ajax, că el nu vrea să facă schimbarea! Era 1-0 scorul la pauză. I-am zis să accepte schimbarea fiindcă și așa nu o scoatem noi pe Ajax, dar dacă nu o face, riscăm să stricăm tot, eram pe primul loc în campionat, eram într-o situație bună. Și s-a supus, a făcut schimbarea. Care a fost concluzia?

Că Filip a făcut un meci senzațional. Repet, ce v-am spus acum sunt lucruri reale, pe care eu le-am trăit! Deci, ca să răspund la întrebare, suport ce se întâmplă acum la FCSB așa cum am suportat în toți anii ceilalți.

I-am spus lui Reghe la pauză că dacă refuză schimbarea Prepeliță – Filip, la cum îl cunosc pe Gigi, o să distrugem tot ce urmează și eram pe primul loc în Liga 1”, a spus MM Stoica.