Transferul lui Jefte Betancor la CFR Cluj s-a finalizat. Atacantul s-a alăturat campioanei României

Ștefănescu Dragoș / 18.06.2022, 14:44
Transferul lui Jefte Betancor la CFR Cluj s-a finalizat. Atacantul s-a alăturat campioanei României

CFR Cluj are planuri mari pentru sezonul viitor, iar Dan Petrescu a cerut întărirea lotului pentru a-și putea atinge obiectivele. Ardelenii s-au mișcat rapid și au oficializat în cursul zilei de sâmbătă transferul lui Jefte Betancor. Atacantul spaniol se va alătura imediat clujenilor în cantonamentul din Austria.

Jefte Betancor este noul jucător al lui CFR Cluj. Ardelenii au oficializat mutarea

Jefte Betancor (28 de ani) a impresionat la Farul Constanța în sezonul trecut. Atacantul spaniol a reușit să marcheze 16 goluri pentru constănțeni și a devenit golgheterul echipei. Evoluțiile excelente ale lui Betancor au atras imediat atenția echipelor puternice din Liga 1.

CFR Cluj a fost foarte decisă să-l transfere pe Jefte Betancor și a demarat discuțiile cu Farul după terminarea sezonului. Ardelenii au ajuns la un acord cu echipa lui Gică Hagi și au plătit în schimbul spaniolului suma de 300.000 de euro. Jefte Betancor este cotat la 1,6 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

În cursul zilei de sâmbătă, CFR a anunțat oficial transferul lui Betancor. Spaniolul urmează să se alăture imediat echipei clujene în cantonamentul din Austria.

Bun venit, Jefte Betancor! Cluburile CFR 1907 Cluj și Farul Constanța au ajuns la un acord privind transferul definitiv al atacantului Jefté Betancor în Gruia!

Fotbalistul de 28 de ani a evoluat în sezonul precedent pentru Farul Constanța, fiind golgheterul echipei, dar și cel de-al doilea marcator al Ligii 1 cu 16 goluri înscrise în 35 de meciuri! Îi urăm bun venit și multă baftă în tricoul vișiniu!”, au anunțat cei de la CFR Cluj, pe Facebook.

Eric Bicfalvi, dorit cu insitență de CFR Cluj

Marea lovitură pregătită de CFR Cluj în această vară ar putea fi transferul lui Eric Bicfalvi (34 de ani). Internaționalul român este dorit cu insistență în Gruia, chiar de Dan Petrescu. El evoluează din vara anului 2017 la Ural Ekaterinburg, în Rusia. Contractul lui Bicfalvi se termină la finalul sezonului următor, astfel încât CFR va trebui să plătească pentru transferul său. Ar fi vorba, probabil, de circa 250.000 de euro. Jucătorul își dorește să se întoarcă în țară, tatonările dintre cluburi fiind în plină desfășurare. Conducătorii lui CFR Cluj așteaptă acum un răspuns din partea șefilor de la Ural.

CFR Cluj a pus ochii pe Mihai Popa. Prețul cerut de FC Voluntari este uriaș

Noua țintă a celor de la CFR Cluj este Mihai Popa (21 de ani), portarul celor de la FC Voluntari. Acesta a bifat 35 de partide pentru ilfoveni în sezonul recent încheiat din Liga 1. El este cotat la un milion de euro, potrivit Transfermarkt.

Conducerea lui FC Voluntari i-a stabilit însă lui Popa un preț uriaș, care poate împiedica transferul acestuia în Gruia.

Consiliul Local Voluntari este acționarul majoritar al celor 18 societăți comerciale pe acțiuni din cadrul Voluntari holding și le coordonează prin consilierii locali numiți în Adunările Generale ale Acționarilor.

Fiecare Consiliu de Administrație al acestor societăți comerciale este responsabil pentru deciziile luate pentru eficientizarea activității.

Prin urmare, și FC Voluntari SA are propriul CA care ia decizii prin vot, conform legii.

În cazul ofertei făcute de echipa Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA pentru achiziționarea portarului Mihai Popa, Consiliul de Administrație al FC Voluntari a mandatat conducerea societății să obțină un preț de minimum 1 milion de euro pentru acest jucător.

În acest moment, șansele acestui transfer sunt infime, ținând cont de oferta formației CFR 1907 Cluj”, se arată în comunicatul celor de la FC Voluntari, postat pe Facebook.