EXCLUSIV. Condiția uluitoare pe care Gigi Becali i-a pus-o lui Laurențiu Reghecampf pentru a-l instala pe banca FCSB! Negocieri de ultimă oră

Claudia Balan / 18.07.2021, 17:20
EXCLUSIV. Condiția uluitoare pe care Gigi Becali i-a pus-o lui Laurențiu Reghecampf pentru a-l instala pe banca FCSB! Negocieri de ultimă oră

Gigi Becali ia în calcul aducerea lui Laurențiu Reghecampf la FCSB, însă i-a o pus o condiție uluitoare pentru a-l reinstala pe banca echipei. Reghecampf a mai antrenat-o pe FCSB între anii 2012 – 2014 și 2015 – 2017. Alături de formația roș-albastră, antrenorul a reușit să câștige două titluri și o Supercupă a României. Rămas liber de contract după despărțirea de Al Ahli, Laurențiu Reghecampf ia în calcul o nouă colaborare cu FCSB.

Laurențiu Reghecampf își dorește să revină la FCSB, dar Gigi Becali i-a pus o condiție uluitoare

Informațiile de ultimă oră apărute în presa din România au notat faptul că între Gigi Becali și Laurențiu Reghecampf au început negocierile în vederea unei noi colaborări la FCSB.
Laurențiu Reghecampf a avut întotdeauna o relație bună cu Gigi Becali și, mai mult, a reușit să obțină și rezultate notabile la FCSB. Rămas liber de contract după despărțirea de Al Ahli, Laurențiu Reghecampf ar fi tentat să revină pentru a treia oară la FCSB. Gigi Becali a declarat în repetate rânduri că ușa de la FCSB va fi mereu deschisă pentru Reghecampf, iar antrenorul a profitat de ocazie.

Potrivit informațiilor obținute de PlaySport.ro, Reghecampf a fost cel care a inițiat negocierile cu Gigi Becali, însă lucrurile nu au decurs tocmai normal. Gigi Becali și-a arătat disponibilitatea de a-l reprimi pe Laurențiu Reghecampf la FCSB, însă cu o condiție clară: să îi pună pe masă certificatul de divorț!
Conform surselor PlaySport.ro, Gigi Becali nu vrea să mai aibă de a face cu Anamaria Prodan sub nicio formă.

Gigi Becali i-a spus că îl așteaptă la FCSB

Printr-o reacție de ultimă oră, finanțatorul FCSB a negat totul în stilul caracteristic și a spus că în momentul de față are un antrenor: pe Dinu Todoran:

Măi, tată, dacă am antrenor, de ce întrebați? Todoran va fi antrenor până la finalul acestui campionat! Cel puțin până la începerea play-off-ului”, a spus Gigi Becali, pentru PRO TV.

Totuși, potrivit informațiilor PlaySport.ro, Gigi Becali i-ar fi spus lui Laurențiu Reghecampf că dacă este cu adevărat decis să se separe de Anamaria Prodan și demonstrează acest lucru prin acte, atunci îl va numi din nou antrenor la FCSB.

Laurențiu Reghecampf: „Îmi e dor de tot ceea ce înseamnă Steaua!”

Reghecampf nu s-a ferit să declare în repetate rânduri că își dorește să revină la FCSB:

Mi-e dor de tot ceea ce înseamnă Steaua. Pentru mine tot Steaua e. Eu am lucrat și la Seaua și la FCSB. Dar de fapt era aceeași echipă. E o atmosferă incredibilă când conduci un campionat cap-coadă. Atmosfera din tribune, euforia creată în jurul echipei, când te duci în țară și se vorbește numai despre Steaua… Mi-e dor de lucrurile astea. Mi-e dor să ajung cu Steaua în cupele europene. Mi-aș dori să revin la un moment dat. Dacă se ivește oportunitatea și lucrurile vor fi ok. Este cel mai frumos sentiment pe care poți să îl trăiești cu o echipă la care ai jucat. Pe care o iubești, o iubește toată lumea”, spunea Laurențiu Reghecampf în urmă cu un an, la TV Digi Sport.

EXCLUSIV. Detalii neștiute despre colaborarea dintre Laurențiu Reghecampf și Gigi Becali la FCSB! Câți bani câștiga, de fapt, antrenorul: „O mizerie! Atât avea salariul!”.