EXCLUSIV. Detalii neștiute despre colaborarea dintre Laurențiu Reghecampf și Gigi Becali la FCSB! Câți bani câștiga, de fapt, antrenorul: „O mizerie! Atât avea salariul!”

Alin Buzărin / 17.07.2021, 14:57
EXCLUSIV. Detalii neștiute despre colaborarea dintre Laurențiu Reghecampf și Gigi Becali la FCSB! Câți bani câștiga, de fapt, antrenorul: „O mizerie! Atât avea salariul!”

Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri în EXCLUSIVITATE despre colaborarea dintre Laurențiu Reghecampf și Gigi Becali la FCSB! Câți bani încasa, de fapt, antrenorul atunci când se afla pe banca tehnică a „roș-albastrilor”.

Laurențiu Reghecampf avea un salariu foarte mic la FCSB. Câți bani primea de la Gigi Becali, de fapt

FCSB (Steaua București la acea vreme) l-a avut ca antrenor pe Laurențiu Reghecampf de două ori: 2012 – 2014 și 2015 – 2017. În aceste perioade relația dintre Gigi Becali și tehnicianul român era una foarte bună, vehiculându-se chiar că finanțatorul FCSB îi oferă un salariu generos.

Anamaria Prodan a oferit un interviu în EXCLUSIVITATE pentru PlaySport.ro în care a povestit, mai sinceră ca niciodată, situația prin care trece de ceva vreme. Pentru prima dată ea a recunoscut infidelitățile lui Laurențiu Reghecampf, dar a făcut și alte dezvăluiri. Întrebată dacă este adevărat că soțul i-a cumpărat Florentinei Raiciu un salon și Corinei Bilcon două apartamente, Prodanca a ținut să sublinieze că Reghe n-ar fi avut bani pentru așa ceva. Impresara a spus ce salariu avea, de fapt, soțul ei la FCSB.

Eu cred că toată această mizerie a fost făcută de Becali. Cum să îi dea Reghe aleia atâția bani? De unde? Salariul lui la Steaua nu a fost niciodată de 15.000, așa cum zicea Gigi, ci de vreo 7000 de euro. 6000 sau 7000 euro.

Fiecare trăiește la nivelul banilor pe care îi are. Eu zic că vedeam dacă era ceva de genul. Iar pe vremea lui Raiciu, adică în vremea FCSB, nici nu avea zeci de mii. Iar pe atunci, fetele erau pe 100 de euro.”, a mărturisit Anamaria Prodan în EXCLUSIVITATE pentru PlaySport.

Revine Reghecampf la FCSB?

Laurențiu Reghecampf și Gigi Becali au o relație destul de apropiată, antrenorul încercând să se vadă cu finanțatorul FCSB de fiecare dată când ajungea în România. Relația s-a răcit atunci când latifundiarul din Pipera s-a aflat în conflict cu Anamaria Prodan din cauza transferului lui Dennis Man la Parma.

Se pare că Reghe i-a făcut o vizită lui Becali chiar la mijlocul lunii trecute, perioadă în care antrenorul a recunoscut că urmează să divorțeze. Potrivit Fanatik.ro, aceștia au discutat despre o revenire la FCSB. Vizita s-a repetat și în weekend-ul următor, iar inițiativa ar fi aparținut lui Reghe, dat fiind faptul că până acum nu a primit nicio ofertă serioasă.

Apropiații susțin că relația dintre cei doi a devenit mai bună după ce Reghe s-a dus la Palat cu un cadou pentru a-l anunța pe Gigi Becali că divorțează de Prodanca. Dinu Todoran este lăsat să-și înceapă treaba la FCSB pe 15 iulie, la Botoșani. Însă, dacă nu o să aibă rezultate o să fie imediat înlocuit cu Laurențiu Reghecampf.