EXCLUSIV. Confesiunea fostei soții a lui Pancu: ”Copiii îl văd foarte rar pe Daniel”. Care au fost motivele reale ale divorțului și ce spune despre amanta lui Pancone

Sorin Chiriac / 03.02.2021, 15:43
EXCLUSIV. Confesiunea fostei soții a lui Pancu: ”Copiii îl văd foarte rar pe Daniel”. Care au fost motivele reale ale divorțului și ce spune despre amanta lui Pancone

Fosta soție a lui Daniel Pancu rupe tăcerea, într-un interviu exclusiv pentru PlaySport.ro. Femeia care i-a fost alături vreme de 22 de ani fostului fotbalist se confesează, într-o discuție sinceră despre motivele reale ale divorțului. Mihaela Stanciu a acceptat să vorbească și despre escapadele lui Pancone și chiar despre amanta acestuia, care între timp i-a devenit iubită oficială.

“O relație de 22 de ani nu o poate destrăma nicio amantă”

Mirela Stanciu este profesoară la o școală din Pipera
Mihaela Stanciu este profesoară la o școală din Pipera

Mihaela Stanciu, în vârstă de 43 de ani, mama a doi copii reușiți, un băiat și o fată, a divorțat de fostul fotbalist, Daniel Pancu, în urmă cu doi ani. Blonda cu ochii verzi, cu un fizic de invidiat, care nicidecum nu-i trădează vârsta, în prezent o respectată profesoară de biologie la o școală din Pipera, a fost tot timpul o persoană discretă. Nu a vorbit niciodată despre viața sa personală și, cu atât mai puțin, despre durerosul moment al unui divorț. O face acum în exclusivitate, pentru PlaySport.ro. Mihaela a ținut să precizeze că decizia a fost luată de comun acord, fără a avea vreo legătură că fostul soț ar fi înșelat-o.

Am fost împreună fix 22 de ani. După atâția ani de căsnicie, nu are cum să te despartă o amantă. Dacă au existat sau nu infidelități, peste asta treci într-o căsnicie de durată .  Nu am divorțat pentru că Daniel mă înșela. Punctele noastre de vedere, părerile noastre asupra mai multor aspecte nu mai aveau nimic în comun. Căsnicia nu mai mergea.

”Copiii cred că nici acum nu realizează prea bine că noi am divorțat”

O persoană discretă, femeia care i-a stat alături peste două decenii legendei rapidiste nu a vurt niciodată să facă vâlvă. Împreună cu Pancone, au decis să divorțeze la fel cum au trăit, cu multă discreție. Totuși, din cuvintele ei se poate observa o mare tristețe, atunci când vorbește despre relația copiilor cu tatăl lor.

Mirela fosta sotie pancu si copiii lor
Mihaela, alături de copiii ei și ai lui Daniel Pancu, David Gabriel (15 ani) şi Maria Victoria (10 ani)

Am refuzat să vorbesc despre acest episod, nu am vrut să se facă vâlvă, de aceea am ales să divorțăm discret, la notar. Copiii cred că nici acum nu realizează prea bine că noi am divorțat. Ei erau obișnuiți cu absența lui Daniel, care era mai mult plecat, prin cantonamente, încă de când s-au născut.  Păi ce să vă zic, Daniel nu a apucat să schimbe niciodată vreun scutec. Asta era meseria lui. Și, la fel de rar îl văd și acum”, a dezvăluit aceasta.

”E treaba lui că și-a refăcut viața”

Mihaela a adăugat că relația fostului fotbalist cu Andra Teodorescu a început mult după divorțul lor. Și că nu are niciun resentiment față de fostul soț, care urmează să se recăsătorească:

E treaba lui că și-a refăcut viața. Noi am divorțat în urmă cu doi ani, pe atunci nu erau împreună”. În schimb, Mihaela nu are în plan să se recăsătorească și nu este în prezent implicată în vreo altă relație. “Primul an de după divorț a fost unul de acomodare. Apoi m-am speriat de ce bărbați sunt pe piață. Am fost și sunt abordată de tineri în jurul vârstei de 30 de ani”, ne-a spus aceasta mai în glumă, mai în serios.

Mirela Satnciu fosta Pancu impreuna cu doua prietene
Mihaela Satnciu, fostă Pancu, împreună cu doua prietene

Fratele său, Nae Stanciu, i-a cumpărat casă și mașină

Mihaela a trăit mai bine de două decenii în umbra lui Daniel Pancu, el un fotbalist cunoscut pe atunci, ea sora unui alt jucător cu nume de la Rapidul anilor 1997, Nicolae Stanciu. De-a lungul relației lor, blonda i-a dat mereu echilibrul de care avea nevoie pentru a face performanță, însă niciodată nu a dorit să intre în lumina reflectoarelor. Idila dintre Mihaela Stanciu și Daniel Pancu a început pe când ambii aveau doar 19 ani, iar fratele său nu o scăpa din priviri.

Frati-miu, teroristul, nu voia să fiu cu nimeni. Mi-a cumpărat de toate, pe când eram foarte tânără, casă, mașină, ca să nu am nevoie de nimic. Practic, Daniel când s-a mutat la mine, nu avea nici măcar un laptop pe numele său”, ne-a mai spus Mihaela.

Fata lui Pancu joacă fotbal la Rapid

Mirela fosta sotie Pancu si copiii
Fiica lui Pancu joacă fotbal la Rapid

Cât despre cei doi copii pe care-i are cu fostul fotbalist, David Gabriel (15 ani) şi Maria Victoria (10 ani), numai fata calcă pe urmele tatălui și unchiului său, foști fotbaliști

Băiatul a încercat să joace, dar nu era de el. În schimb, celei mici îi place. Am și dus-o la fotbal, la Rapid, înainte să înceapă pandemie”, ne-a mai spus Mihaela Stanciu.