VIDEO. Gabriel Berceanu la PlayMaker LIVE. Ofițerul de presă al Federației Române de Fotbal se alătură echipei PlaySport

Mihai Rosoiu / 10.08.2021, 13:14

Ediția de astăzi a emisiunii PlayMaker LIVE are un invitat important. Gabriel Berceanu, actualul ofițer de presă al Federației Române de Fotbal va fi invitatul talk-show-ului, care va începe la ora 18:00.

Gabriel Berceanu se alătură echipei PlaySport.ro

Subiectul prinicipal al emisiunii de astăzi va fi legat de hotărârea purtătorului de cuvânt al FRF de a veni alături de echipa PlaySport. Gabriel Berceanu este angajat al federației de 8 ani. Înainte de a accepta propunerea președintelui Răzvan Burleanu, invitatul PlayMaker LIVE de astăzi a lucrat în presa de sport, fiind un nume foarte respectat în branșă.

Începând cu 9 august 2021, Gabriel Berceanu a devenit reporterul special al PlaySport.ro, iar primul material semnat pe site-ul nostru a apărut deja. „Cruciada cățeilor! Dinamo, în top 10 cele mai tinere echipe din Europa!” s-a bucurat de un real succes în rândul consumatorilor de presă de sport.

În această seară, privitorii emisiunilor PlaySport vor avea ocazia să-l cunoască pe Gabriel Berceanu în ediția specială PlayMaker, care se difuzează în fiecare zi de luni, marți și vineri, începând cu ora 18:00.

Reportajele, interviurile, materialele de analiza și editorialele pe care pe care le voi realiza pentru cititorii Playsport nu le consider o întoarcere in presa. Ci o continuare fireasca pentru mine in jurnalism, intr-un proiect nou. Ma bucur foarte mult ca pot oferi, prin intermediul Playsport, un stil de jurnalism pe care simt ca oamenii il apreciază și pe care nu il găsesc foarte des azi. Voi continua colaborarea cu FRF intr-un nou format, dar si cu echipa națională – Gabriel Berceanu