EXCLUSIV. David Miculescu, avertizat cu „sperietorile” Alibec și Budescu: „Au fost sute care au venit la FCSB și au plecat!” VIDEO

Robert Zanfir / 05.08.2022, 20:27
EXCLUSIV. David Miculescu, avertizat cu „sperietorile” Alibec și Budescu: „Au fost sute care au venit la FCSB și au plecat!” VIDEO

David Miculescu (21 de ani) este avertizat de Marian Aliuță că nu va avea mult timp la dispoziție pentru a demonstra la FCSB. Noul atacant al lui Gigi Becali are multe contraexemple. Denis Alibec și Constantin Budescu au fost între jucătorii care au dezamăgit în tricoul echipei lui Gigi Becali.

Gigi Becali s-a dezlănțuit pe piața transferurilor, la puțin timp după ce anunța că se va retrage din fotbal. A fost de ajuns o victorie în cupele europene și transferul lui Florin Tănase, pentru a schimba starea de spirit a patronului FCSB. Prezent la Playsport Live, Marian Aliuță apreciază mutările roș-albaștrilor.

Marian Aliuță îl avertizează pe David Miculescu

David Miculescu a ajuns sub comanda lui Nicolae Dică după ce Gigi Becali a plătit 1,7 milioane de euro. Fostul jucător de la UTA a și debutat în Europa. A fost titular cu Dunajska Streda. Marian Aliuță spune că Gigi Becali va avea răbdare cu el timp de un an sau doi.

„Este un jucător interesant, tânăr. Depinde doar de el, pentru că știi ce se întâmplă? La FCSB sau la echipele mari se schimbă puțin datele.

Nu mai ești tu în centrul atenției, trebuie să muncești și, mai ales presiunea care este la FCSB… vii pe 1 milion și jumătate, două milioane, nu joci nimic două, trei meciuri și te trezești că peste un an ai zburat.

Să știi că există teama asta la FCSB, vii și nu știi dacă ți se vă da credit. Dar eu cred că lui i se va da credit, este un jucător tânăr, pe care s-au dat foarte mulți bani și va avea credit cel puțin doi ani”, a spus Marian Aliuță la Playsport Live.

Marian Aliuță: La FCSB trebuie să te integrezi repede!

„(Despre Radaslavescu – n.r.) Este un jucător crud, a fost pe la loturile de tineret. Și cu el este aceeași poveste, rămâne de văzut cum se va integra, depinde numai de el. Cum este și cu Radu Boboc.

Hagi le-a implementat chestia asta, de învingători. Sunt sigur că Hagi i-a sfătuit să vină aici, pentru că dacă Hagi nu credea că este pregătit, eu nu cred că îi dădea drumul. Să fii sigur că are procente. Și atunci, degeaba căștigă pe termen scurt, dacă nu căștigă pe termen lung”, a mai spus fostul mijlocaș al naționalei, la Playsport Live.

Trebuie să te integrezi foarte repede. La FCSB nu prea ai timp la doi ani, trei ani. Au fost atâția jucători, sunt sute care au trecut și au plecat. Și au fost și jucători cu personalitate. Ne gândim la Alibec, la Budescu, care putea juca zece ani aici, pentru că aveau calități,
Marian Aliuta, la Playsport Live.

David Miculescu: Am venit la FCSB ca să demonstrez

”Pentru mine e un progres foarte important că am ajuns la FCSB, o echipă care se bate la titlu. Am venit aici să demonstrez și sper să îi fac mândri pe toți. Am puține emoții. Am vorbit cu domnul Becali și e totul bine. Comparația cu Lewandowski mă motivează, vreau să demonstrez.

Pot să joc și mijlocaș dreapta și atacant, oriunde e nevoie de mine. E o schimbare importantă, dar mă voi acomoda repede. Motivația mea e să ajung la națională. Mi s-a îndeplinit visul”, a spus David Miculescu.