Rusu și Miculescu, prezentați la palat de Gigi Becali. Detalii inedite oferite de patronul FCSB. Ce se întâmplă cu căpitanul Tănase

Bădulescu Silvian / 01.08.2022, 16:31
Rusu și Miculescu, prezentați la palat de Gigi Becali. Detalii inedite oferite de patronul FCSB. Ce se întâmplă cu căpitanul Tănase

Gigi Becali i-a adus întăririle promise lui Nicolae Dică. Bogdan Rusu și David Miculescu au fost prezentați, la palat, de către patronul echipei.

„Am sunat primarul din Mioveni la pauza meciului cu Craiova!”

Cei doi fotbaliști ofensivi au fost prezentați de Gigi Becali.

Patronul vicecampioanei a oferit detaliile care l-au determinat să-l cumpere pe Rusu și confirmă Playsport.ro în ceea ce privește sumele pentru fostul fotbalist al celor de la Mioveni.

„Cu CFR, gol cu șpițul, nu oricine dă așa acolo. După, centrare, gol cu capul. Gol de atacant care o lovește bine cu capul. Am luat numărul primarului din Mioveni și am vorbit. Mi-au zis că e sever, că nu mă înțeleg cu el. L-am sunat aseară, la pauza meciului (n.r. – cu Craiova). De ce l-am sunat? Dacă n-aveam atacant. Am vorbit cu Primarul, i-am zis că-i dau 100, dacă ne calificăm, încă 100 și după încă 50, pentru calificarea în grupe.”

Gigi Becali a anunțat că a închis robinetul pentru transferuri. Totuși, ar mai fi un mijlocaș căruia nu i-a menționat numele.

Rusu mi-a zis că a visat toată viața să joace la o echipă care să se bată la titlu. Cred că am facut toate transferurile necesare. Nu aveam atacant, am luat doi. Când Rusu va fi nouar, Miculescu va fi decar. Spectatorii m-au influențat cel mai mult. Mai e un mijlocaș pe care l-aș vrea, dar nu-i zic numele.”

Patronul formației din Berceni a oferit și detalii despre destinația căpitanului Tănase.

Tănase se duce la Al Jazira. Eu voiam să-l dau la chinezi. Ei dădeau un milion, arabii îi dau 1,8 milioane salariu.”

„Am puține emoții că am ajuns la Steaua”

David Miculescu este văzut ca un jucător de bază la FCSB.

Am puțin emoții că am ajuns la Steaua (n.r. – FCSB). Oriunde este nevoie, acolo vreau să-mi fac treaba. Mă flatează comparația cu Lewandowski a domnului Becali, dar eu vreau să dovedesc.”

De asemenea, tânărul jucător venit de la UTA este pregătit să debuteze în Europa.

Sunt pregătit să debutez în meciul din Conference League. Sper să și înscriu. Am fost, când eram mai mici, colegi la o echipă din București. Mă înțeleg bine cu Tavi.”

Pe final, Miculescu a declarat că este o dorință mai veche să ajungă la FCSB.

Am început mai greu, dar eu vă zic că o să fie totul bine. Mi-am dorit de mult să ajung la FCSB. Mă simt motivat că am ajuns aici.”

„Sunt bucuros că am ajuns, la 32 de ani, să joc la Mioveni și să fie interesate cele trei mari echipe din țară”

Bogdan Rusu este cel de-al doilea transfer al echipei, după David Miculescu.

Sunt bucuros că am ajuns, la 32 de ani, să joc la Mioveni și să fie interesate cele trei mari echipe din țară. Am vorbit cu domnul Becali și, pentru mine, vorba e vorbă. Șanse cred că o să aibă toată lumea. De ce să nu ne batem la titlu? Fiind Steaua (n.r. – FCSB), e normal să te bați an de an la titlu. E normal să fie presiune, atâta timp cât joci aici. O să-mi văd de treabă și sper să ne îndeplinim obiectivele. Sunt pregătit pentru meciul cu miercuri, din Conference.”

FCSB întâlnește Dunajska Streda miercuri, 3 august, de la ora 21.30. Returul este programat pe Arena Națională joi, 11 august, de la ora 20.30.