EXCLUSIV. Dezvăluiri în premieră despre programul DDB, făcute de Dan Alexa. Ce s-ar ascunde de fapt în spatele acestuia și ce acuzații i se aduc lui Elias Bucurică

Gabriel-Alexandru Ioniță / 17.01.2022, 12:49
EXCLUSIV. Dezvăluiri în premieră despre programul DDB, făcute de Dan Alexa. Ce s-ar ascunde de fapt în spatele acestuia și ce acuzații i se aduc lui Elias Bucurică

Programul DDB este fără îndoială principalul artizan ar rămânerii lui Dinamo în Liga 1 în ultimele două sezoane. Fanii-acționari au făcut eforturi uriașe pentru a strânge sumele necesare pentru ca echipa din Ștefan cel Mare să își achite anumite datorii și să obțină astfel licența.

Doar că în ultima perioadă au apărut și unele critici la adresa oamenilor care conduc acest program socios. În primul rând, ei au fost criticați de marea masă a suporterilor pentru faptul că nu au opus rezistență în fața conducerii în legătură cu demiterea lui Mircea Rednic și înlocuirea sa cu Flavius Stoican.

Atunci, chiar s-au retras foarte mulți membri cotizanți într-un timp foarte scurt, informație furnizată la acel moment de playsport.ro.

Programul DDB este criticat și de foștii jucători ai lui Dinamo

Iar acum acuzații chiar și mai grave vin la adresa liderilor programului DDB și ai Peluzei Cătălin Hîldan, chiar din partea unui fost fotbalist al lui Dinamo. Dan Alexa a oferit un interviu pentru playsport.ro în care a vorbit, printre altele, și despre situația de la fosta sa echipă.

Fostul mijlocaș defensiv a spus că, din punctul său de vedere, Dinamo nu va retrograda în acest sezon. Iar acest lucru se va datora în primul rând susținerii venite din partea suporterilor.

Acuzații la adresa lui Elias Bucurică, liderul PCH

Cu toate acestea, Alexa a semnalat și anumite lucruri care nu i se par în regulă în legătură la modul în care este condus programul DDB. El îl acuză pe Elias Bucurică, liderul PCH și om important în programul DDB, de faptul că ar avea conexiuni cu lumea politică și ar atrage și suporterii în astfel de lucruri.

M-am consacrat la Dinamo, am făcut performanță acolo și m-am simțit bine acolo. Respect clubul. Sunt mult mai iubit la Rapid pentru că am reușit promovarea în condiții foarte grele. Sunt mai iubit în Giulești, e clar.

Anul acesta nu va retrograda, sunt sigur. Fanii îi ajută enorm în momentele importante. Iar venirea lui Stoican e un plus, îl cunosc bine, e antrenor cu o nebunie pozitivă de care era nevoie. Dar să fim serioși, transferurile de iarna asta nu sunt de nivelul lui Dinamo, de nivelul la care știm toți că ar trebui să fie Dinamo… Eu cred că Dinamo se va chinui an de an. Dacă nu vine un om potent financiar care să impună și un mod de organizare, se va chinui an de an. Îmi doresc altceva, pentru că respect clubul Dinamo și galeria lui Dinamo. Nu respect anumiți lideri ai ei, dar asta e altă poveste… De aceea mă și așteptam să iasă haosul și discuțiile din DDB, care până la urmă au ieșit…

„E caz unic în lume”

E simplu, eu respect clubul Dinamo și toată galeria lui Dinamo, repet. Dar, spre exemplu, Elias Bucurică. E unul din liderii galeriei și e și unul din oamenii importanți la DDB. Atunci a fost clar pentru mine că va ieși haos la DDB. Îl știu bine pe Elias. Cred că e caz unic în lume, să scoți o galerie ca să faci campanie pentru un partid, apoi să ții și cu alt partid!”, a spus Dan Alexa.