EXCLUSIV. Dinamo ar putea avea, în sfârșit, un nou investitor: „Lucrul ăsta a devenit foarte atractiv!” Anunțul lui Răzvan Zăvăleanu. VIDEO

Robert Zanfir 26.09.2022, 19:53
EXCLUSIV. Dinamo ar putea avea, în sfârșit, un nou investitor: „Lucrul ăsta a devenit foarte atractiv!” Anunțul lui Răzvan Zăvăleanu. VIDEO

Răzvan Zăvăleanu a anunțat la Playsport Live că Dinamo ar deveni foarte atractivă pentru investitori dacă noul plan de reorganizare va fi aprobat. Reprezentantul administratorului judiciar spune că există mai multe discuții cu oameni care doresc să investească la echipă.

Playsport a anunțat în exclusivitate că RTZ & Partners SPRL a depus la a Tribunalul București un plan de reorganizare modificat. Dacă acesta va fi aprobat, APCH ar urma să primească acțiuni în schimbul banilor virați în ultimii ani în conturile clubului. Astfel, circa 99% din acțiunile lui Dinamo ar fi în proprietatea suporterilor, care ar putea avea putere de decizie.

Dinamo ar putea avea, în sfârșit, un nou investitor. Anunțul lui Răzvan Zăvăleanu

Răzvan Zăvăleanu a confirmat la Playspșort Live noua situație de la Dinamo. Reprezentantul administratorului special a dezvăluit și că datoriile clubului ar deveni mult mai mici, lucru considerat foarte atractiv pentru posibilii investitori.

„Dacă vor exista sumele de bani și acest lucru va fi certificat în mod obiectiv, nu văd de ce ar fi nevoie de un alt acționar. Dar nu cred că despre așa ceva este vorba. Suporterii au înțeles să salveze Societatea, dar nu e ca și cum s-ar putea strânge în fiecare lună sumele de bani care ar fi necesare bunului mers al societății. Toată lumea este interesată ca lucrurile să functioneze și venirea unui finanțator ar fi văzută cu ochi buni de suporteri. Nu cred că ar fi nicio problemă pentru a fi cedate acțiunile.

Din punctul de vedere al creditorului, al puterii de vot, da, așa este, PCH nu va mai avea calitatea de creditor odată ce datoria va fi convertită în acțiuni”, a spus Răzvan Zăvăleanu la Playsport Live.

Vin investitorii la Dinamo?

„Experiența îmi spune că e bine să nu te pronunți până nu vezi acte semnate. Doar din respect pentru suporterii dinamoviști vă pot spune că sunt mai multe discuții, mai ales în acest context, și eu sper ca măcar una dintre discuții să se materializeze.

În primul rand gândiți-vă la masa credală, care a scăzut în mod dramatic, lucru care este foarte atractiv pentru orice posibil investitor. Referitor la acțiuni, este evident că s-ar fi putut și în fostul context să se ajungă la înțelegeri, dar era mult mai complicat.

Azi, când îi vom avea acționari majoritari pentru suporteri, interesul acestora fiind foarte clar de a salva societatea, nu un interes comercial, în primul rând, probabil că va fi mai facil pentru orice investitor să vină să preia”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu la Playsport Live.

Vedem șanse de redresare a societății și șanse foarte mari să vină un nou partener, un investitor, care preluând sume mai mici și știind cu cine discută, să accepte aceasta situație.
Răzvan Zăvăleanu, la Playsport Live.