Fanii lui Dinamo încep din nou să viseze. DDB a anunțat că echipa din Ștefan cel Mare se apropie de o nouă eră

Gabriel-Alexandru Ioniță 26.09.2022, 16:18
Fanii lui Dinamo încep din nou să viseze. DDB a anunțat că echipa din Ștefan cel Mare se apropie de o nouă eră

Fanii din programul „Doar Dinamo București” au făcut un anunț de maximă importanță pentru întreaga suflare alb-roșie. Ei au dat de înțeles că sunt extrem de aproape de a deveni acționari majoritari în cadrul clubului, în locul lui Dorin Șerdean, cel care controlează firma Lotus.

Clubul Dinamo, aproape de a fi controlat aproape în totalitate de către fani

De fapt, anunțul făcut de DDB este doar o confirmare a informației furnizate în exclusivitate de PlaySport în cursul zilei de luni. După cum se știa deja, administratorul judiciar al lui Dinamo, reprezentat de firma RTZ & Partners SPRL și, mai exact, de Răzvan Zăvăleanu, a depus la Tribunalul București un plan de reorganizare modificat.

Una dintre prevederile existente în acesta este legat de faptul că Asociația Peluza Cătălin Hîldan, cea care a inițiat programul DDB și cea care îl controlează în prezent, ar urma să primească acțiuni în schimbul banilor virați în ultimii ani în conturile clubului. Concret, APCH ar urma să dețină circa 99% din acțiunile lui Dinamo, ceea ce ar însemna că va putea lua toate deciziile în club.

Acest lucru va deveni oficial în momentul în care Tribunalul București va aproba noul plan de reorganizare. Un verdict în acest sens urmează a fi dat pe 24 octombrie. Bineînțeles, există și șansa ca el să fie respins. Totuși, fanii din programul DDB nu prea iau în calcul această variantă și au anunțat triumfalist marea victorie.

Anunțul făcut de DDB

„Am promis că vom salva clubul și o vom face!

Nu am promis niciodată că vom avea performanțe sportive, am promis că vom salva clubul de la faliment și că vom face tot posibilul să îl însănătoșim.

A fost o luptă teribil de grea, o luptă pe care ne-am asumat-o și pe parcursul căreia am dat piept cu toți cei care doreau că Dinamo să dispară.
Sub rezerva aprobării planului de reorganizare de către justiție, am deveni primul club deținut într-o formă incipientă de către suporteri.
Prin noul plan de reorganizare, reușim să scăpam pe acționarii balast de la Dinamo (Lotus Perfect Products ,societatea administrată de Dorin Șerdean) și Asociația Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo („Dinamo – Badea”).

Doream să vă comunicăm aceste lucruri după data ce acest plan va fi aprobat de justiție, dar presa a reușit să afle detaliile înainte.
Lupta noastră comună a fost încununată de succes. Dinamo va trăi și veți putea spune cu mândrie ” Și eu am salvat Dinamo”
Mulțumim membrilor DDB, mulțumim celor care ne-au ajutat în această luptă.
Alături de toți cei implicati la Dinamo în acest moment, vom face totul pentru ca să putem crea bazele unui MARE DINAMO”, a transmis programul DDB prin intermediul rețelelor de socializare.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe