EXCLUSIV. Dinamo se transformă! Ovidiu Burcă, favorit pentru banca tehnică a „câinilor”. Care este condiția de care depinde numirea acestuia

Bădulescu Silvian Cătălin Mureșanu 02.07.2022, 13:25
EXCLUSIV. Dinamo se transformă! Ovidiu Burcă, favorit pentru banca tehnică a „câinilor”. Care este condiția de care depinde numirea acestuia
 • După lungi discuții, este posibil ca Dinamo să-și fi găsit antrenor. Ovidiu Burcă, fost jucător în „Groapă” în perioada 2002-2005 este varianta dinamoviștilor pentru banca tehnică. Totuși, există o condiție primordială pentru numirea acestuia: venirea unor noi investitori;
 • Din sursele Playsport.ro, antrenorul a fost sunat de dinamoviști pentru a-i fi propusă această oportunitate. În momentul de față, la Dinamo se așteaptă numirea unui nou administrator special. Tocmai cu acest prilej, fostul fundaș a fost prezent la primul amical al verii pentru Dinamo, disputat în Chiajna;
 • Mai mult, din informațiile Playsport.ro, atât Dorin Șerdean, cât și Răzvan Zăvăleanu se află în faza finală de negocieri cu noii investitori. Totul ar urma să fie anunțat săptămâna viitoare, context în care Ovidiu Burcă va fi numit antrenor.
 • Dinamo, aproape de un nou investitor. Ovidiu Burcă, soluția pentru banca „câinilor”

  Dinamo a susținut primul amical al verii, în compania celor de la Concordia Chiajna. „Câinii” au fost învinși cu 1-0 de echipa lui Ianis Zicu. Jucat cu porțile închise, pe micuța arenă din Ilfov a fost zărit, în tribune, Ovidiu Burcă, fostul jucător al lui Dinamo, alături de Cornel Țălnar.

  Totuși, se pare că motivul pentru care acesta a fost prezent la meci este telefonul primit din partea alb-roșiilor. Mai exact, din informațiile Playsport.ro, ar urma să fie numit antrenor al echipei.

  Ovidiu Burcă a fost sunat de dinamoviști, este considerat varianta principală, însă totul depinde un singur lucru: noii investitori.

  Fostul fundaș a declarat că nu este interesat de acest post. Totuși, conform Playsport.ro, antrenorul a fost sunat și poate ajunge la Dinamo.

  Burcă ar urma să vină cu noi investitori cu care deja se află în contact direct. Mai mult, atât Dorin Șerdean, acționar majoritar, dar și Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar, poartă negocieri intense cu firma care poate prelua acțiunile.

  Încă un aspect important legat de formația din „Groapă”: în perioada următoare trebuie să fie numit și un administrator special, în urma convocării AGA.

  Din sursele Playsport.ro, s-a ajuns în faza finală de due dilligence. Există șanse ca, începând de săptămâna viitoare, să fie anunțat noul investitor din „Groapă”.

  „Discuția despre Dinamo nu-și are rostul”. Încă! Burcă depinde de noii investitori de la Dinamo

  Imediat după partida din Chiajna, Ovidiu Burcă a oferit câteva reacții. Tehnicianul a declarat că, în momentul de față, nu se pune problema de a fi numit la Dinamo.

  Discuția despre Dinamo nu-și are rostul. În momentul de față, doar am venit să văd un joc. Oricum, ceea ce se întâmplă la Dinamo mă doare și pe mine. E greu să vezi echipa în situația aceasta!”, a spus Ovidiu Burcă pentru GSP.

  Ovidiu Burcă (42 de ani) a jucat la Dinamo în perioada 2002-2005. Ca jucător, a cucerit cu „câinii” un titlu național, trei Cupe ale României și o Supercupă a României.

  În calitate de antrenor, singura realizare este promovarea din Liga a 3-a în Liga a 2-a cu CSM Slatina. La capătul stagiunii trecute, acesta i-a readus pe olteni în eșalonul secund.

  Totuși, experiența în antrenorat este de scurtă durată. Pe lângă formația din Olt, unde a stat un sezon și a îndeplinit obiectivul, a mai fost antrenor la Rapid II.

  Din sursele Playsport.ro, în cazul în care lucrurile vor fi duse la bun final vizavi de noii investitori, Ovidiu Burcă pare a fi alesul pentru funcția de antrenor în „Groapă”.

Urmăriți Playsport.ro și pe