EXCLUSIV. Veste bună la Dinamo, Răzvan Zăvăleanu anunță convocarea AGA. „În cel mai scurt timp”. Ce jucători le-au fost propuși „câinilor”? Mutu, Ciobotariu și Bălănescu vor să își ajute fosta echipă

Cătălin Mureșanu 23.06.2022, 16:20
EXCLUSIV. Veste bună la Dinamo, Răzvan Zăvăleanu anunță convocarea AGA. „În cel mai scurt timp”. Ce jucători le-au fost propuși „câinilor”? Mutu, Ciobotariu și Bălănescu vor să își ajute fosta echipă
 • Răzvan Zăvăleanu anunță, prin intermediul PlaySport.ro, că este gata să convoace AGA. „În cel mai scurt timp” este termenul dat de reprezentantul adminsitratorului sudiciar de la Dinamo;
 • La redresarea lui Dinamo pun umărul și foștii jucători și conducători din „Groapă”, în prezent la echipe din Liga 1, cei care au propus sau au fost de acord să ajute cu jucători formația din „Ștefan cel Mare”. Situația organizatorică, lipsa unui administrator special activ, blochează orice tentativă de negociere;
 • Răzvan Zăvăleanu a realizat că Dorin Șerdean și liderii DDB nu se vor putea pune de acord pentru a stabili un nume comun pentru poziția de adminstrator special și a decis să câștige timp.
 • Dinamo încearcă să prindă contur pentru prima aventură la „matineu” din istoria clubului. Lotul s-a reunit sub comanda lui Gică Mihali și Iulian Mihăescu, la Săftica, însă situația organizatorică blochează orice tentativă de a întări formația.

  Există și o comisie tehnică nominalizată de Răzvan Zăvăleanu, din care fac parte cei doi tehnicieni mai sus menționați, plus Ionel Augustin, Cornel Țălnar, Ion Marin sau Marius Niculae. Ultimul a fost ofertat de DDB pentru un post în conducerea lui Dinamo.

  Veste bună la Dinamo, Răzvan Zăvăleanu anunță convocarea AGA. „În cel mai scurt timp”. Ce jucători le-au fost propuși „câinilor”?

  În cadrul acestui „grup de criză”, legendele încearcă să nominalizeze soluții pentru formarea unui lot competitiv, sunt propuși jucători, sunt sondate variante, însă, în momentul eventualelor oferte, totul este blocat din cauză că nu există o persoană care să poarte negocierile și să semneze contractele. Iuliu Mureșan, administratorul special din acte, a părăsit corabia înainte de finalul sezonului, iar în acest moment noul conducător trebuie ales în Adunarea Generală a Acționarilor.

  Zăvăleanu: „În cel mai scurt timp o să convocăm Adunarea Generală a Acționarilor”

  Așa cum PlaySport.ro a informat în exclusivitate, Dorin Șerdean, reprezentantul acționarului majoritar – firma Lotus- a trimis o notificare către RTZ & Partners SPRL, adminsitratorul judiciar, prin care solicită convocarea AGA . Solicitarea a fost expediată pe data de 14 Iunie și, conform legii și statutului societății, RTZ poate convoca acționarii în termen de până la o lună de la data notificării. A trecut deja o săptămână și, după încercări de dialog eșuate între Dorin Șerdean și liderii DDB în legătură cu numele administratorului judiciar, RTZ, prin Răzvan Zăvăleanu, anunță că AGA va fi convocată „în cel mai scurt timp”.

  „În cel mai scurt timp o să convocăm Adunarea Generală a Acționarilor. Nu pot să vă dau, în acest moment, data exactă”, a declarat, în exclusivitate pentru PlaySport.ro, practicianul în insolvență.

  Este o veste foarte bună atât pentru antrenori, jucători, cât și pentru suporteri. Astfel, situația sportivă ar putea fi deblocată și Dinamo va putea aduce jucători.

  Mutu, Ciobotariu, Bălănescu vor să își ajute fosta echipă cu jucători

  Din informațiile noastre, tehnicienii implicați în redresarea lui Dinamo au primit, în ultima perioadă, mai multe telefoane din partea unor foști dinamoviști care se află în fruntea unor echipe din prima ligă și care ar vrea să ajute echipa cu fotbaliști pe care sa-i cedeze, definitiv sau împrumut, la Dinamo. Astfel, după ce a renunțat la mai mulți jucători, Adi Mutu ar fi vrut să ajute fosta sa echipă din perioada în care evolua în Liga 1, fotbaliști precum Adrian Bălan, Carnat, Hlistei și alții fiind propuși către „câini”. Gazeta Sporturilor a informat despre acest subiect

  Sângele apă nu se face. Întăriri via Voluntari. Râmniceanu și Roșu ar putea ajunge la Dinamo

  Un alt antrenor, trecut la rândul lui prin iarba din „Ștefan cel Mare” atât ca tehnician, cât și ca fotbalist, s-a oferit să ajute. Este vorba de Liviu Ciobotariu, actualmente la FC Voluntari, care ar fi dispus, dacă și jucătorii sunt de acord, iar antrenorii acceptă, să trimită mai mulți fotbaliști la Dinamo. Această posibilitate este sprijinită puternic și de Bogdan Bălănescu, conducător care s-a format profesional în birourile din Șoseaua Ștefan cel Mare nr. 7-9.

  Printre aceștia se află Victor Rîminiceanu (34 ani) fostul portar al „câinilor”, dinamoviștii fiind fragili în acest compartiment, unde a rămas gafeurul Mihai Eșanu și mai mulți goalkeeperi de la Dinamo 2 sau juniori. Neluț Roșu (28 ani) este un alt nume propus „câinilor”, după ce Voluntari l-a împrumutat, sezonul trecut, la Concordia Chiajna. Mijlocașul central a fost, în mai multe rânduri, ținta roș-albilor, în special în mandatele lui Mircea Rednic. „Am avut niște discuții și chiar eram foarte aproape. Mi-am dorit tot timpul să ajung la Dinamo”, a spus Roșu, în urmă cu un an, în cadrul emisiunii ProSport Live.

Urmăriți Playsport.ro și pe