EXCLUSIV. Dinamo, un prim eșec după victoriile din Tribunal! Mircea Rednic a primit dreptate în Instanță, impotriva fostei echipe. Despre ce sumă e vorba

Robert Zanfir Cătălin Mureșanu 18.11.2022, 20:47
EXCLUSIV. Dinamo, un prim eșec după victoriile din Tribunal! Mircea Rednic a primit dreptate în Instanță, impotriva fostei echipe. Despre ce sumă e vorba

Mircea Rednic (60 de ani) a câștigat un prim duel cu Dinamo, în procesul pe care tehnicianul l-a deschis împotriva fostei sale echipe pentru recuperarea unor sume prevăzute în contract. Playsport a prezentat în exclusivitate speța în care se luptă cei doi foști parteneri.

Dinamo respiră! Joi, contestațiile formulate de ACSFC Dinamo și Dorin Șerdean au fost respinse. A fost o primă victorie bifată de APCH și RTZ în încercarea de a obține aprobarea planului de reorganizare modificat. Pentru Dinamo urmează o nouă dată importantă. Pe 21 Noiembrie 2022, tot la Tribunalul București, o altă contestație formulată de ACSFC Dinamo va fi pe masa judecătorului sindic, atunci când este posibil să fie aprobat și noul plan propus de administratorul judiciar.

Dinamo, un prim eșec după victoriile din Tribunal! Mircea Rednic a primit dreptate în Instanță, impotriva fostei echipe

Între timp, „câinii” au trecut pe alt front. Este vorba de procesul intentat de Mircea Rednic, prin care fostul antrenor al echipei pretinde o sumă prevăzută în clauzele din contract. Playsport a prezentat cazul în exclusivitate, în luna aprilie 2022.

Mircea Rednic a pierdut pe fond, în primă instanță. Antrenorul a făcut apoi apel, iar Instanța i-a dat dreptate fostului tehnician al echipei. Astfel, administratorul judiciar, RTZ, este obligat să reanalizeze cererea de „creanță curentă” a Puriului.

Practic, procesul este reluat de la începuturi. Nu mai este un proces în Tribunal, iar administratorul judiciar trebuie să ia o decizie în privința celor 32 de mii de euro pe care îi pretinde Mircea Rednic, potrivit clauzei din contract.

Cătălin Mureșanu: „Este o înfrângere minimă, de clasament”

Jurnalistul Playsport Cătălin Mureșanu, gazda emisiunii Dinamo 7/9, de pe Playsport, a comentat informația în cadrul emisiunii Playsport Live:

„E o înfrângere minimă, de clasament. Mircea Rednic, care a încercat să își treacă creanța curentă, iar domnul Zălăveanu i-a refuzat această plată… 33 de mii de euro. A pierdut în prima instanță, a făcut apel. E o victorie așa… nu este în totalitate.

Erau niște salarii, vreo patru salarii trecute în contract în cazul în care… E o sumă importantă, mai ales la Dinamo, cu problemele astea.

Practic, îi pune în vedere administratorului judiciar să îi recalculeze și să reia în calcul cererea lui Mircea Rednic. Nu știu dacă trebuie să îi dea și banii, în momentul de față, asta o să aflăm. După victoriile foarte, foarte importante pe care le-a raportat RTZ-ul.

I-a fost încălcată clauza prin care, dacă era dat afară, Mircea Rednic trebuia să primească patru salarii. Era o clauză acolo prin care Mircea Rendnic trebuia să dea înapoi patru salarii, dacă pleca de capul lui”, a comentat Cătălin Mureșanu la Playsport Live.

Urmăriți Playsport.ro și pe