EXCLUSIV. Primele declarații date de Javier Humet, după ce soția sa a intrat în moarte clinică! Campionul lui Dinamo se roagă pentru o minune: „Așteptăm un semn de la creierul ei!”

Mihai Rosoiu / 22.05.2021, 11:27
EXCLUSIV. Primele declarații date de Javier Humet, după ce soția sa a intrat în moarte clinică! Campionul lui Dinamo se roagă pentru o minune: „Așteptăm un semn de la creierul ei!”

Au trecut șapte zile de când familia handbalistului Javier Humet este pusă la grea încercare. Ana Ayda, soția jucătorului campioanei, Dinamo București, a suferit un accident vascular cerebral. Tânăra parteneră a „internaționalului” român este într-o stare gravă, iar de la internarea sa în spital și până astăzi, situația nu a cunoscut nicio îmbunătățire.

Oamenii au aflat despre drama handbalistului Javier Humet de pe site-ul oficial al lui Dinamo

La câteva ore după episodul dramatic, opinia publică a aflat datorită unui comunicat postat pe pagina oficială a clubului Dinamo, care suna astfel:

Dragilor, Dumnezeu îi pune la încercare pe Javier Humet şi familia Dinamo. În noaptea de după câştigarea titlului, soţia lui Javi a făcut un atac cerebral, iar acum este internată la reanimare. Are nevoie de ruga noastră”.

La scurt timp, a apărut și un mesaj și din partea suporterilor, care și-au arătat atașamentul față de sportivul clubului din Ștefan cel Mare:

Suntem alături de campionul nostru de la handbal, Javier Humet, care trece prin momente dramatice. Sotia lui, Ana Aida, se află la terapie intensivă începând de marți noapte, în urma unui accident vascular cerebral suferit din senin.

Medicii spun că este nevoie de o minune pentru a-și reveni. Din prima clipă, toți jucătorii și staff-ul au fost alături de camaradul lor, la Urgență Floreasca, de dimineața până seara, zilnic. S-ar putea să fie nevoie să donăm sânge (vă anunțăm), dar rugămintea lui Javi și a handbaliștilor este să ne rugăm cu toții pentru Ana Ayda.”, a scris PCH.

Javier Humet speră într-o minune

Deși starea de sănătate a tinerei nu a cunoscut nicio îmbunătățire în ultimele zile. Filmul dramei este unul sfâșietor. Ajuns acasă după antrenament, Javier a vorbit cu soția sa. Aceasta i-a spus că o doare capul, iar mai târziu a leșinat. Javier Humet, handbalistul lui Dinamo, a chemat ambulanța și medicii au realizat că este vorba despre un AVC masiv.

Internată la spital, Ana nu și-a revenit. Javi ne-a declarat, în exclusivitate, că situația nu este cea mai fericită. În schimb, handbalistul nu-și pierde speranța:

Așteptăm un semn de la creierul său. Deocamdată nu se poate face nimic. Așteptăm. Ne rugăm pentru ea și sper din tot sufletul ca toți cei care văd asta să-și îndrepte gândurile pozitive către ea. Din păcate, starea sa de sănătate nu s-a îmbunătățit.”, ne-a spus sportivul legitimat la echipa campioană a României.

Javier Humet și Ana sunt căsătoriți de patru ani și au făcut acest pas la Constanța, într-o ceremonie restrînsă. Cei doi au împreună trei copii.