EXCLUSIV. Elis Bakaj vrea să revină la Dinamo. Iuliu Mureșan a confirmat posibilitatea neașteptatului transfer

Bădulescu Silvian / 17.01.2022, 19:45
EXCLUSIV. Elis Bakaj vrea să revină la Dinamo. Iuliu Mureșan a confirmat posibilitatea neașteptatului transfer

Dinamo București a bifat patru transferuri în această perioadă de mercato, dar echipa din „Ștefan cel Mare” nu vrea să se oprească aici. În direct la Playsport Live, Iuliu Mureșan a confirmat care ar putea să fie următorul jucător care ajunge în „Groapă”.

„Am vorbit cu cineva de la Dinamo”

Elis Bakaj, albanezul care a mai jucat la Dinamo în perioada 2011-2012, a fost invitatul lui Sorin Chiriac și Cătălin Mureșanu la Playsport Live. Întrebat dacă ar reveni la Dinamo, acesta chiar a confirmat că au existat niște discuții cu conducători din cadrul echipei.

Am vorbit cu cineva de la Dinamo, dar nu a fost nimic concret, doar vorbe. Știu că momentul nu e foarte bun. Dacă mă întrebai acum 10 ani dacă vin la Dinamo, într-o poziție asemănătoare, n-aș fi venit. Acum aș veni, am 34 de ani, am experiență și știu cum aș putea să abordez situația. Cred că pot ajuta pe Dinamo, mă simt foarte bine fizic. E păcat ce se întâmplă la Dinamo. Toată lumea dorește ca Dinamo să fie unde era înainte, nu doar suporterii echipei. Oamenii vor echipe cu tradiție, vor Steaua, vor  Dinamo, vor Rapid. Sunt echipe care joacă 5 ani bine și după se uită de ele” a declarat albanezul.

Într-o intervenție în direct, Iuliu Mureșan a confirmat că există posibilitatea ca Bakaj să redevină „câine”.

Elis Bakaj poate fi o variantă pentru Dinamo. Acum se uită antrenorii care sunt la echipă și împreună alegem jucătorii. Este și el pe lista noastră. Este un jucător bun, dar depinde de ce se hotărăște în colectivul de antrenori pentru Bakaj, bineînțeles, și cu mine” a spus acesta.

„Am fost mândru că am jucat la Dinamo”

Deși nu a fost legitimat decât un sezon la echipa din București, acesta a rămas atașat de Dinamo. El a declarat că suporterii echipei sunt cei mai frumoși din țară. De asemenea, este conștient de faptul că nu a dat 100% pentru alb-roșii.

Am fost mândru că am jucat la Dinamo, una dintre cele mai bune echipe. Am fost dezamăgit de la mine că  nu am dat ceea ce așteptau suporterii de la mine și ceea ce voiau suporterii. A fost prima echipă din afara Albaniei și a fost o mare presiune pentru mine. Am acumulat experiență, am jucat la o echipă cu cei mai frumoși suporteri din România. Ca la Dinamo, nu am văzut nicăieri”.

Albanezul cu 27 de meciuri la naționala de seniori a subliniat faptul că lipsa experienței, precum și desele comparații cu Demollari, au fost prea mult pentru el, la momentul respectiv.

Știam că pot, am fost în campionate mai puternice și am jucat mult mai bine. Experiența a făcut diferența, fiind și prima echipă a mea în afara Albaniei. Era și umbra lui Demollari, cel care a jucat aici în anii 1990”.