Iuliu Mureșan le-a declarat război lui Steliano Filip și Plamen Iliev: „O să le dau amenzi, îi trimit la echipa a doua”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 15.01.2022, 20:36
Iuliu Mureșan le-a declarat război lui Steliano Filip și Plamen Iliev: „O să le dau amenzi, îi trimit la echipa a doua”

Iuliu Mureșan este extrem de deranjat de atitudinea pe care o arată în ultima perioadă Steliano Filip și Plamen Iliev. Cei doi nu ratează nicio ocazie pentru a spune că s-au săturat de situația de la Dinamo și că vor să părăsească echipa în această iarnă.

De asemenea, ei își doresc să fie lăsați să plece liberi de contract, în contextul în care înțelegerile lor sunt departe de a se încheia. Administratorul special al lui Dinamo și-a pierdut răbdarea cu cei doi și le-a transmis un mesaj ferm.

Iuliu Mureșan este extrem de supărat pe Filip și Iliev după ultimele evenimente de la Dinamo

Mureșan a explicat că nu se pune problema ca formația din Ștefan cel Mare să renunțe la jucători fără să primească sume de transfer în schimbul lor. În primul rând pentru că legea insolvenței nu permite acest lucru, iar în al doilea rând pentru că ar fi împotriva intereselor clubului, care se află într-o situație financiară dificilă.

De asemenea, administratorul special al clubului din Ștefan cel Mare a anunțat că va lua măsuri dure împotriva jucătorilor care nu arată că sunt concentrați în totalitate la ce se întâmplă la echipă. Mai mult, Mureșan l-a certat pe Steliano Filip pentru felul în care a gestionat discuțiile cu suporterii din ultima perioadă.

Steliano e în aceeași situație ca Iliev. Tot timpul dă mesaje. Se plânge că nu mai poate, că nu mai rezistă, că nu doarme noaptea, că a primit sute de mesaje.

A greșit că a răspuns la anumite mesaje, trebuia să nu se uite la ele, pentru că doar te încarcă negativ. Poporul întotdeauna are dreptate, fanii au dreptate, dar trebuie să iei doar partea bună a lucrurilor.

Jucătorii sunt sub contract, iar cei mai mulți dintre ei vor să plece gratis, ceea ce e imposibil. Legea insolvenței nu ne dă voie să-i lăsăm să plece gratis, nici nu vrem. Să vină totuși cu o ofertă, o sumă rezonabilă, dar deocamdată nu există oferte.

„O să încep să dau amenzi, îi trimit la echipa a doua”

O să încep să le dau amenzi, îi trimit la echipa a doua, nu ai ce face altceva. Situația la nivelul lotului e instabilă. Jucători importanți vor să plece, nu vor să se antreneze, să intre pe teren și să-și aducă contribuția la rezolvarea problemelor. Pe mine, personal, mă deranjează asta foarte tare. O să iau măsuri sigur!”, a spus Iuliu Mureșan la Pro X.

EXCLUSIV. Conducerea tergiversează transferul lui Sorescu! ”Dinamo are pe masă două oferte bune, dar cere mai mult!”. Pică din nou afacerea?